Fotoğrafçılık Forumları
Mozilla Dan Girerken Sorun Yasıyorm
Arkadaslar ben mozilla ile bu siteyi acamıyorum. daha once boyle bi sorun yoktu simdi olmaya basladı ayrıca her girisimde benden kullanıcı adı ve sifre istiyor. bu sorunu internet explorer yasamıyorum. Benimle aynı sorunu yasayanlar var mı yoksa sadece ben de mi bu problem var?
Bende yaşıyorum dersem komik olacak. Ama gariptir şu son yükseltme sürümünden beri bende de firefox ile ilgili sorunlar var. Ve dikkatimi çeken ikisi browseride karışık kullandığımda daha çok sorun yaşıyorum. Teknik yönden daha bilgili arkadaşlar görüşlerini paylaşırsa sevinirim.
Evet malcom maalesef var firefox da sorun yaşıyorum bende kontrol paneli ve mesaj servisine giremiyorum
mesaj servisinde bende sorun yaşıyorum, mesaj yazamıyorum ayrıca son bir haftadır siteye fotoğraf yollama girişimlerim başarısız oluyor.
arkadaslar eger fdiker de boyle bi sorun yasıyosa ben duzelecegine olan umudumu hepten yitirdim. anlamadıgım nokta sadece bu sitede boyle bi sorunla karsılasmam.
Malcom firefox ile girme.Ben daha önce girme teşebbüsünde bulundum,pek hoş bir sonuçla karşılaşmadım.Bu yüzden sen benim yaptığım gibi google ile bağlan.Arada bir sorun çıkarsada genel anlamda idare eder google ile girmen.
yok osmanlı ne deniyosam olmuyo ben de diger sitelere mozilla (cunku vazgecilecek gibi degil internet explorer a nazaran cok hızlı) bu siteye baglanırken de normal browser i kullanıyorum. tabi ram i dagtıyo ama napalım. explorerla sıfır sorun. anlamak mumkun degil yani
Ayni sorun bendede var mozilla bu siteyi cok gec aciyor o yuzden explorer kullaniyorum bu sayfaya girerken
Firefox sorun çıkarıyorsa Opera 9 kullanın arkadaşlar.türkçe desteği de mevcut.Muhteşem bir tarayıcı.Ben üç yıldır İE'yi unnuttum.
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Sony Ccd-tr502e Pal Handycam Kristal Sorunu
28 Eki. 2024, 23:57 romantikhaydut
217429 Eki. 2024, 15:14
romantikhaydut -
-