Fotoğrafçılık Forumları
Birden Neden Böyle Oldu?
Bir şeyler yazmadan duramadım...
Neden böyle oldu? Son 1-2 aydır kendime sorduğum soru...
Netfotoğraf her geçen gün yeni amatör fotoğrafçılar kazandırırken (ki bunlardan biri benim) şimdilerde ise fotoğrafların yüzüne bakan yok...
Bir durgunluk dönemine girdiğimizin farkındayım fakat ne zamana kadar böyle sürecek izlemeler sadece üst bantla sınırlı kalıyor...
O kadar çok eleştiriye desteğe ihtiyacı olan fotoğraf var ki ama ne yazık ki günü 0 izlemeyle kapatıyor...
Canımı sıkıyor bu durum...
Benim gibi öğrenmeye can atan yüzlerce fotoğraf meraklısı olduğundan eminim ama kimse artık yardımcı olmuyor ben bir''objektif'' olarak başladım eleştirmeye bilgim dahilinde elimden gelebildiğince...
NF'nin değerli fotoğrafçıları lütfen o güzel eleştirilerinizi yardıma ihtiyacı olanlardan eksik etmeyin...İzlemeler, yorumlar üst bantla sınırlı kalmasın Gelin eskisi gibi Nf yi daha da güzelleştirelim..
NF bu durumu haketmiyor... [>:D :D<]
Bencede Çağdaş abi söylediğin her laf olan biteni özetliyor bence...
O eskide yaşanan tatsız tuzsun olayları açmak niyetinde hiç değilim o an alınan her karar sonuna kadar haklı alındığına inanıyorum olması gereken oldu...
Bir bina yanlış yapılmaya başlamıştı yanlış yapıldıkça çirkin bir görüntü oluştu bu görüntüyü ortadan kaldırmak için restore edildi ama çok yıpranıldı bu iş sonunda şimdi bina hazır yıpranıldı ama hazır... kaldı iç dekorasyon...
Ben de dekorasyonun tamamlanmasına yardımcı olmaya çalışıyorum...
Bence bu bina çok güzel olacak dim dik yakta kalacak..
Yazılanların hepsini tek tek okudum. Görüşüne katılmadığım tek bir kişi bile yok. Bir çok yazımda, Netfotograf için "Küçük Türkiye" benzetmesini yapmıştım. Bence; altta yazılanların yanında, Türkiye olarak içinden geçmekte olduğumuz her türlü olumsuzluğunda site üzerinde etkisi var.
Netfotograf'ında zenginliği, Türkiye gibi çeşitliliği.
Netfotograf'ında sıkıntısı, her kesin kendine benzetmeye çalışması.
(Yine firmalara sitem gibi olacak ama..) Netfotograf'ında en büyük derdi, Türkiye gibi yalnızlığı.
İçimizde ciddi bir dinamik var mutlaka zamanı geldiğinde açığa çıkacaktır... Türkiyem gibi...
benim yalnız ve güzel siteme bu yakısır
Fotoğraflarını gerçekte sergilemeyenler için burası çok önemli oluyor.
Bazen kendim çekip kendim bakıyor ruh haline giriyorum hevesim azalıyor..
Fotoğraf çekmek yine büyük bir zevk ama izleyici olmadan da tam anlamıyla yaşanmıyor..
Malesef ben de çok fazla yorum yapmadım başka fotolara, yaptım ama çok değil.. Bu yüzden konu açmaya hakkım yok ama cevap yazayım dedim
Netfotoğraf buluşmaları fotoğraf gezileri çok güzel olacaktır katılmak istiyorum olursa ve sınavım,vs olmazsa..
(Yazın temmuzdaki geziye katılamadım ağustosta hep baktım izmir fotoğraf gezisi var mı diye yoktu .)
Ne popülerliği ne reytingi...
Forumda ciritten bahsediyorsunuz.
Adam bir fotoğraf ekliyor,hangi makineyle çektiğinden,objektiften bihaber ''Aha bu da anamın gözlüğü'' diyor fotoğraf adına ya da açıklamasına,altta yorumlar çığ gibi.
''Abi büyüksün''
''Eline sağlık ablacığım''
''Gören gözleriniz dert görmesin'' ...
Bunlara karşı çıktık kendi üslubumuzla,iyi de ettik.
Popülerlik için mi ses çıkardık?
Yemişim popülerliği,biri beni burada tanısa ne olur tanımasa ne olur...
Fotoğraf,fotoğraf sitelerinde boş boş dolanarak öğrenilmez.
Biri fotoğrafının altında pozlamadan,kadrajdan,altın orandan v.s bahseder.
Sen de açarsın kutsal bilgi kaynağını,araştırır bulursun.
'Yahu bu adam ne diyor?'' diyerek bazı bilgilere ulaşırsın ki tek başına yeterli de değildir.
Geçen gün birinin fotoğrafının altında 'yanlış pozlamadan' bahsediyorum kullanıcı ''ama ben burada poz vermemiştim ki'' diyor.''Bu adam ne diyor?'' diyen yok.
Galeride herhangi bir problem görmüyorum
Geçen gün birinin fotoğrafının altında 'yanlış pozlamadan' bahsediyorum kullanıcı ''ama ben burada poz vermemiştim ki'' diyor.''Bu adam ne diyor?'' diyen yok.
desinde alsın mı başına belayı..
krizdendir krizden...
heryerı vuran krız bu sıteyımı teget gececek...ama psıkolojıkte olabılir tabi....
İlgili olabilecek konular
-
D7000 Otomatık Modda Cekım Yapmama Nedeni Nedir
05 Eyl. 2024, 22:41 e.koksal
369806 Eyl. 2024, 18:13
mete007 -
Fujı 340 2 Banyo Ilac Bozuluyor Nedenı
20 Kas. 2021, 15:51 serdar0468
2192226 Oca. 2023, 20:22
mete007 -
-
Bir Metni Aynı Anda Birden Çok Dile Çevirme
18 May. 2022, 00:08 prodersler
0186218 May. 2022, 00:08
prodersler -
Neden Fuji Frontier 340 Dijital Mınılab ?
01 May. 2017, 09:54 turangroup
2611807 Haz. 2018, 14:03
turangroup -