cihan.
cihan. (üye)
İstanbul / Meraklı

İyi Lens?hangi Lens?30d İçin?

Amerikadan Canon 30d'yi ay sonuna dogru getirtme şansı buldum. Şimdi bu makineyle iyi performans vericek bir lens araştırıyorum canonun 17-40'ı öneriliyor fakat fiyat olarak pahalı 28-135 is veya 17-85 is hakkındaki düşünceleriniz nelerdir veya amerika fiyatları 350-450^dolar arası olan tamron veya sigma iyi performanslı bir lens önerebilirmisiniz?
gönül ister ayrı ayrı bir tele birde geniş açı alayım ama artık zamanla umarım..

Tarih: 3 Haziran 2007, 22:31 - İp: 88.***.**6.116
radayhan
radayhan (üye)
Bursa / Amatör

valla cıhan cım ben 18-200 tamrondan memnunum ama mutlaka sıgma lens te ıyıdır kotu dıyemem fakat 1 hafta denedım işi iyi bılen ustad lardan yuz yuze yorumlar aldım hepsıde aynı seyı soyledı (illaki 18-200 arasıysa mutlaka tamronu tercıh et sıgmaya)bana denılen buydu iyikide aldım hıcte pısman degılım..ama sıgmanında farklı mm lerde cokiyi lensleri var tabıkı.17-85 veya 28-135 tak sonrada bunu tak aradakı genıs acı ve tele farkını gor ondan sonra kararını ver bence.ewet belkı bu lenste İS ozellıgı yok ama bu para ya bundan iyiside zor bıraz..ve bu lenslerı deneyebılecegın bıyer tarıf edıcem sana..msn den ulas ıstersen bana..

Tarih: 18 Haziran 2007, 16:55 - İp: 88.***.**1.168