calderon
calderon (üye)
İstanbul / Amatör

Yardım Lütfn(pentax, Nikon, Pretec)

selam arkadaşlar
bu foruma ilk yazışım,sonunda bende bi dfm
almaya karar verdim ,fotograf konusunda çok bilgili değilim ama merak saldım bu işe öğrenmek istiyorum,bütçem uygun birkaç seçenek üzerinde yoğunlaştım
1 pentax 33 lf
2 coolpix 3200
3 pretec dc3a30
4 hp 945
pentax ve nikon aynı ayar makinalar galiba ,yalnız nikonun manuel pek bi fonksiyonu yok(manuel odaklama) bu bir dez avantajmı?pretecve hp 945 ile hiç bi bilgim yok,
lütfen yardım edin hangisini seçmeliyim

#calderon' tarafından 13.02.2005 19:20:21 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 11 Şubat 2005, 23:20 - İp: yok
xtolga
xtolga (üye)
İstanbul / Amatör

Pretec le uğraşma, eğer fotoğraf makinası alacaksan, asıl işi fotoğrafçılık olna firmalşarın ürünleriyle ilgilen derim. Nikon ve Pentax bu konuda oldukça iyidir. Pentax s5n boyutları oldukça ufak 2.0 inç lik lcd ekranı kullanım kolaylığı , tamamemn katlanabilir lensi 3x optik zoom ve ve kaliteli video ve fotoğraf çekimiyle ideal bir makine. Fiyatı da diğer makinelere göre daha hesaplı.
Daha önce Nikon coolpix 5700 kullanmıştım oda mükemmel bir makinadır. istersen onla çektiğim bir kaç fotoyu gönderebilirim

Tarih: 3 Haziran 2005, 15:46 - İp: yok
centurion
centurion (üye)
İstanbul / Meraklı

LOL!

Tarih: 3 Haziran 2005, 16:11 - İp: yok
peaceball
peaceball (üye)
İzmir / Amatör

Modellerin özellikleri konusunda birşey söylemeyeceğim. Özelliklerden ziyade makinaların ,çektikleri foto larıda görmenizi tavsiye ederim. Daha önce Pentax kullandım ve diğer makineler ile çekilen fotolarla karşılaştırdığımda; renklerin gerçeğe yakınlığı,objelerin netliği(noise azlığı)konusunda çok iyi bir makina olduğunu fark ettim.

Tarih: 6 Haziran 2005, 20:40 - İp: yok