priscilla
priscilla (üye)
Ankara / Meraklı

Sony Ve Canon Arasında...

sony W50, W70, W100 ve canon a630 arasında kararsızım...6 megapixelden sonrası benim için çok önemli diil afiş yapıcak diilim.ama fotoraflardaki bulanık görüntünün en az ve gece çekimlerinin de iyi olmasını istiyorum.canonun cazip gelen yönü lcd sinin 180 derece dönebiliyor olması.fiyatı da uygun gibi ama işte kutudan şarj cihazı çıkmıcak ona da masraf etmem gerekicek ve sony w100 le aynı fiyata gelicek.ayrıca w50 ile w100 arasında 160 milyon fark var biri iso 1000 dieri iso 1250 hassaslıkta.bu farka değermi? bunların hepsi içinden hangisi istediklerime en iyi cvp verir?

Tarih: 18 Eylül 2006, 01:51 - İp: 81.***.**2.83
ocaklilar
ocaklilar (üye)
İstanbul / Amatör

Alacağınız makinenin manuel çekim modlarının olmasını istiyormusunuz? (Diyafram öncelikli, enstantane öncelikli gibi) Yoksa ben basayım, o nasıl isterse çeksin türünde bir makine mi istiyorsunuz? Bence, kullandıkları pil türü, ve 250 ISO'luk önemsiz farklardan önce bu konuda bir karar verin ve ona göre bir model seçin.

Tarih: 18 Eylül 2006, 09:04 - İp: 85.***.**5.234
buffalo
buffalo (üye)
Ankara / Amatör

w70 ve w100 arasında kaç lira fark var bilemiyorum. ama aralarında fark var. kullandıkları sensör ebatı farklı. w100 daha büyük sensör kullanıyor ve bu daha iyi fotoğraf ve daha yüksek iso duyarlılığı anlamına gelir.

buradan

farklarına bakabilirsiniz.

canon a620 de çok iyi makinedir. ama ben alacak olsam, daha uzun video çekimi, daha kompakt yapı, çok uzun pil ömrü , 64 mb dahili hafıza ve canona göre çok yüksek lcd kalitesi nedeniyle sony w100 ü alırdım. tabi bu 620 çok daha kötüdür anlamına gelmiyor.

Tarih: 18 Eylül 2006, 09:54 - İp: 85.***.**0.204
  • 1