serkann
serkann (üye)
Antalya / Amatör

Sony Dsc-w5 Aldım :)

Merhaba arkadaşlar

Forma yeni katıldım ve aranızda olmaktan çok mutluyum, buradaki paylaşımlar ve ortam çok güzel. Emeği geçen herkese teşekkür etmek isterim. Bu arada bende ilk dijital fotoğraf makinamı aldım. Şuan inceleme ve deneme aşamasındayım. Ama amatör bir kullanıcı olarak çok hoşuma gitti diyebilirim. Ayrıca manuel ayarlarıda bana yeterli geldi. Eğer işten güçten vakit bulupta bir kaç güzel kare yakalayabilirsem sizinle en kısa zamanda paylaşıcam. Diğer w5 i olan arkadaşlarla tanışıp fikir alışverişi yapmak isterim. Herkese Selam ve Saygılar. Bol fotoğraflı günler.

Tarih: 11 Ağustos 2005, 11:17 - İp: yok
canan cal.
canan cal. (üye)
Bursa / Amatör

hosgeldınn serkann!:..
bende senden bir kaç saat önce geldım)

sen yıne bir seyler bılıyorsunn benım hıc bılgım yok .. manuel ayarlarını bıle bılmıyorum makınemın)

kolay gelsın.. en kısa zamanda en güzel fotograflarda.....

Tarih: 11 Ağustos 2005, 16:44 - İp: yok
serkann
serkann (üye)
Antalya / Amatör

Teşekkürler sende hoşgeldin ozaman canan
Bu formu takip ederek çok şey öğrenebileceğine inanıyorum. Merak ettiğin şeyleri sorabilirsin bilen arkadaşların yardımcı olacağına emin olabilirsin. Bu arada senin makinan nedir?
Görüşmek üzere...

Tarih: 11 Ağustos 2005, 17:58 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

canan'in makinesi sony dcs-w7.. ben de daha yeni ogrendim..

Tarih: 11 Ağustos 2005, 23:26 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

bu arada her ikiniz de hosgeldiniz foruma.. sizler gibi neseli arkadaslari aramizda gormek cok hos gercektende.. aman bir yerlere kaybolmayin ama..

bu arada w5'in hayirli olsun serkann.. allah anali babali buyutsun..

Tarih: 11 Ağustos 2005, 23:28 - İp: yok
serkann
serkann (üye)
Antalya / Amatör

Teşekkürler dadanagast darısı makinası olmayan arkadaşların başına herkese bol neşeli günler. Saygılar.

Tarih: 12 Ağustos 2005, 09:29 - İp: yok
  • 1