maradona
maradona (üye)
İstanbul / Amatör

Sony Dsc S60 Hakkında Bilgisi Olan?

Makinayı yeni gördüm. Tam aradığım özellikler var. Fiyatı 550ytl civarı, 30fps video kaydı var. Sizce nasıl? Lütfen yardım edin artık bi karar verim...

Tarih: 17 Nisan 2005, 03:12 - İp: yok
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

Sevgili maradona,
Ben senin yerinde olsam Sony'i klozete atar sifonu çekerdim...
Öncelikle dilersen bir de Fuji Finepix E 550 yi bir incele (paranın gözü kör olsun ) daha sonra Pentax optio serilerine bir bak bakalım.
Şartlarını zorlayıp e550 almanı özellikle öneririm...

Tarih: 17 Nisan 2005, 04:15 - İp: yok
maradona
maradona (üye)
İstanbul / Amatör

sevgili burkay
yazdıkların için teşekkür ederim.
ama pentax sanki güvenilir bi marka diilmiş gibi geliyo bana (ayrıca fiyatlarıda hiç makul diil).
fuji gerçekten güzel gözüküyo fakat yine sorun MONEY! pahalı kaçar 900ytl
senin sony'e olan nefretin niye? bana uygun geldi makina, lcd ekran boyutu,lensi,çözünürlüğü vs....yanına 1gb lık hafıza kartı da alınca tamam diil midir yani?

Tarih: 17 Nisan 2005, 13:51 - İp: yok
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

Sevgili maradona,
Benim kimseye hiç bir nefretim olamaz.Ben yetkili servisim ancak bazı konularda servis hizmeti verdiğim makineleri de önermediğim oluyor yazılarımı okuduysan fark etmişsindir.
Benim makine önerirken bazı ip uçlarım oluyor özellikle markaların müşteri politikaları satış sonrası teknik destek vs. vs. gibi unsurları gözeterek makine tavsiye ederim.Ve ben sana yine fuji öneriyorum....

Tarih: 18 Nisan 2005, 00:26 - İp: yok
maradona
maradona (üye)
İstanbul / Amatör

tekrar sevgili burkay
forumda yeni olduğum için kim kimin yazısı kim neler yazmış pek fazla inceleyemedim. Fuji güzel ama dediğim gibi biraz tuzlu. yinede bakmaya devam edicem... teşekkürler..

Tarih: 18 Nisan 2005, 19:17 - İp: yok
  • 1