Fotoğrafçılık Forumları
Sony Dsc H1
slm arkadaşlar
ben çok acemi bir fotoğrafçıyım, gerçi daha yeni başlıyorum. ben web sitem koymak için doğa resmleri çekmek istiyorum. bunun için sony dsc h1 makinesini siparişe verdim. teknik özelliklerinden çok fazla anlamam, yaptığıım incelemelerde ve fiyat kıyaslamalarında sony i tercih ettim. iyi mi ettim kötümü daha bilmiyorum. fikirlerinizi bekliyorum.
teşekkürler
ıyı guunlerde kullanman dileği ile makınanı oncelikle.
fıyat performans olark en ıyı tercıh dıyebılırım ama sadece sitedekı resımler ıcın kullanıcaksan fazla bile gelecektirr. Şimdiden hayırlı olsun çektiğin fotoları bizimle paylaşman dileği ile. ozellikle ben beklıyıcem
selam beni en iyi dadanagast bilir, bu makineyi kullanan bi arkadas arıyorum cıktıgından beri , arıyorumki bizimle düsüncelerini yorumlarını paylassın. bende bu makiyeyi amerikaya arkadasıma siparis verdim agustos sonu gelecek. ama o gelene kadar ben catlarım bu makineye canon 2s ile kıyaslayarak kara verdim. o yüzden bende sony h1 kullanan bir arkadasın fikirlerini bekliyorum. bu arada seninde makinen hayırlı olsun simdiden. ya yokmu bir h1 kullana arkadas
pumacım selam ben dah alamadım dun bıraz ınceledım kakınayı
yakındır inşAllah alışım ama san en azından çekilmiş foto galerisi gosterebilirim
http://www.pbase.com/jekyll_and_hyde/sony_h1_gallery
selam huzun seli. ben o resimlere bakmıdtım daha önce saol. makro resimlerde canon lens kullanmıslşar yanılmıyorsam hatalıysam düzeltin lütfen. mekine sadece kendi baına neler yapıyor, makrosu nasıl , gece cekimleri nasıl? zaten rewiew sitelerindede benzer resimler var. ya adamlar ingilizce yazmıslar herseyi dogal olarak ama hepsini anlamıyorum. kullanıcı görüslerini okuyorum bazı yerlerini anlamıyorum. ben bizzat icimizden birinin bu makineyi kullanıp fikirlerini yazmasını istiyorum. bu benim icin daha önemli. yoksa herbir inceleme sitesi aynı makine icin farklı puanlar veriyor, kimisi image quality cok iyi diyor kimi idere der..v.s. yani ben bizzat bu makineyi kullanan bi arkadas arıyorum. senin makine ne zaman gelecek cok varmı daha?
verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. h1 ile çekilen resimleri inceledim yakınlaştırmada gayet güzel geldi. sormak istediğim ben ayrıyeten uzaktan geniş manzara resmide çekecem web sayfam için. geniş açılı uzak görüntülerde sorun yaşarmıyım diye merak ediyorum.
selam puma.. ben bizzat H1 kullanan biri olarak sana kesinlikle oneririm.. cok harika bir alet.. gece cekimlerinde cok ama cok basarili.. ben de uzun sure arastirdiktan sonra h1 almaya karar verdim ve aldim.. iyiki almisim, cok mutluyum..
sormak istedigin birsey varsa sorabilirsin, bilgim yettigince cevaplamaya calisirim.
gorusmek uzere.
Tutuff cum Daddagast ın yazdıkalrından sonra bence kacırma. BUarada sana da hayırlı olsun makınan benıde fazlasıyla heyecanlandırdınn.
birsey daha eklemem gerekiyor sanirim; ben aslinda H1 sahibi falan degilim.. sadece puma mutlu olsun diye soyledim.. buna benzer bir cevap verecek kullanan kisi; cunku o makineyi begenip aldiysa -gerekli karsilastirmalari yaptiktan sonra- neden olumsuz konussun ki h1 hakkinda? degil mi ama arkadaslar? ustelik tam not almis bir makine, yani o kadar icigini cicigini cikartmaya da gerek yok..
nesi kotu ki isinize hic gelmeyecek? aman biraz daha shutter mi? doner lcd mi? aman yuksek iso'daki her ikisinin de ayni sonuclari vermesi mi? veya sony lens kullanilmasi mi cok kotu; keske carl zeiss mi olsaydi? ne farkeder arkadaslar?
kapi gibi saglam bir makine; 2.5" lcd'si var.. manuel ayarlari var... yuksek zoom'u var.. sony.. daha ne bekliyorsunuz almak icin?
vallahi degmez.. begendiyseniz hemn alin; sonradan bir kotu yorum okuyup da mutsuz olacaksiniz, tekrar doneceksiniz arastirmalara.. ne oluyor peki? sadece zaman kaybediliyor... inanin her makine hakkinda olumsuz konusan tipler vardir.. hicbir makine eksiksiz degil.. kaldi ki h1 basta da dedigim gibi tam not almis bir makine.. daha nesi var arastiralacak?????
gidin alin bir tane mutlu olup fotograflar cekin..
...
juggler zamaninda bana soylemisti; anlayamamistim.. cok dusunurseniz cko zaman geciyor ki fotograf makinesi almak cok zor is; ne kadar beklersen o kadar icindeki fotograf cekme istegini kaybetmis oluyorsun, ayriyetten cok dusunulmeden alinmis bir makine ile cok daha fazla mutlu olursunuz.. ne kadar isin icigine girerseniz o kadar mutsuz olabilme sansiniz da yuksektir..
..
valla benden soylemesi, bir dusunun bence.
ya dadanagast sen adamı öldürürsün valla. az önce girdim foruma ilk yazdıklarını okuyunca nooluyoz ya dedim kendi kendime, bu adam ne zaman almıs h1 i ya, alsa ilk bana haber verir zaten dedim kendi kendime sen ömür adamsın valla. ben kararımı verdim alacam h1 i. ama tek kötü tarafı memory stickler cok pahalı be abicim, akıllı adamlar tabi herbiseyi sony olsunki daha cok kazansınlar dimi bu arada arasıra abd sitelerine bakıyorum biraz biraz düsmeye baslamıs h1 fiatı. 414 dolara ratingleri fena olmayan bir sitede var, 449, 459 ortalam fiatları. sadece ritzcamera.com da hala 499 dolar. ilgilenen arkadaslar icin sözlerim tabi. ama en cokta 2,5 " lcd hosuma gidiyo. hayırlısıyla bi alsaydım da dadanagast ta cenemden kurtulsaydı
valla al artik da kurtulalim forumca puma..
..fiyati duser mi acaba diye biraz daha bekle bence; cunku yakinda H2'yi tanitiktiklarinda nasil olsa H1'dan vazgecip almak istemeyeceksin.. sonra gelsin H2 iyi mi acaba sorulari..................
memory stick kullaniyorlar, kullandiriyorlar.. cunku sony, adini her alanda konusturuyor.. pahaliya satilmasina diyecegim yok gerci ama keske s2 is de 2.5" lcd koysaydi da sd kart aliyor olsaydi herkes..bilemiyorum puma; bence 2.5" lcd olayi bile yeterince cekiyor kendine.. gerisi sana kaliyor tabii..
..........
amerikadan alacaksan aman guvenilir bir siteden al.. www.resellerratings.com dan bir cek siteyi.. bazilari cok namussuz cikabiliyorlarmis.. ucuz diye atlamak olmaz sen de takdir edersin ki..
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
Sony Ccd-tr502e Pal Handycam Kristal Sorunu
28 Eki. 2024, 23:57 romantikhaydut
234229 Eki. 2024, 15:14
romantikhaydut -
Sony Zve-10 İçin Lens Önerisi
27 May. 2024, 10:30 zeynelvardar
0114927 May. 2024, 10:30
zeynelvardar -
-
Nikon D5000 Yerine Nikon D3200 D7000, Canon 600d, Sony A58
27 Oca. 2022, 20:01 muharremuzun
1218619 Eki. 2022, 18:24
fedayi_86 -
Sony Up Cr-10l Snaplab Termal Fotoğraf Baskı Makinesi
25 Ara. 2021, 20:32 mtuncel06
0295725 Ara. 2021, 20:33
mtuncel06 -
Canon Eos Rp Den Sony A7r III E Geçmek ???
12 Şub. 2021, 10:30 arkonac
1318714 Şub. 2021, 16:41
mete007 -