Fotoğrafçılık Forumları
Sony’mi Yoksa Canon’mu ?
Öncelik forumda bulunan bütün arkadaşlarımıza selamlar.
Yaklaşık 4-5 aydır kompakt digital fotoğraf makinesi almayı düşünüyorum ve araştırmalar yapıyorum.Sony ve Canon arasında kaldım.İlk kez bir fotoğraf makinesi alacağım. Bu nedenle hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. Siz kullanıcılar tarafından bir öneriniz var mı? yada model olarak. Genelde CANON ön planda tutuluyor (internette yazılan yorumlar,incelemelerde ) Fakat SONY modelleri görünüşü açısında daha cezbedici, SONY '' W '' yada '' T '' serisi mi önerirsiniz ? CANON '' IXUS'' mu ?
Yardımcı olursanız mutluluk duyarım..Şimdiden teşekkürlerimi sunarım. Saygılarımla
Uyarı
- Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
- T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
- Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
- Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
- Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
- Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
- Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
- Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
- Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
- Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
- Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
- Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.
Yeni başlıyorsanız Canon'un A serilerinden; enstantane öncelikli, diyafram öncelikli ve manuel çekimlere de izin veren bir modeli alın. Görünüşe fazla önem vermeyin, çekeceğiniz fotoğraflarda, makineniz görünmeyecektir.
Bence de "ocaklilar" hocamın dedği gibi yapsa nız en iyiysi olur..
Bende yaklaşı 4 yıldır..
Canon A 530 var.. Ve bu makina ile kendimi inanılmaz geliştirdim...Manuel Mod olması çok iyi oluyor.Bir çekiyosun iki çekiyosun sonra elin ayağın gibi oluyo makina..
Hiç pişman olmassın..
Çektiği fotoğrafları görmek istersen Portfolyoma bakabilirsin..
http://galeri.netfotograf.com/galerim.asp
Ama önce iş sizde bitiyor..
#atomic' tarafından 21.05.2008 14:55:51 tarihinde düzenlendi.
Atomic'in portfolyosu için : http://galeri.netfotograf.com/portfolyo.asp?nf=145226
Sanırım Canon a570 te manuel mod.. IS.. vs..birçok özellik var...
Hocalarımda bunu doğrularsa..
Tavsiye edebilirim..
Öncelikle teşekkür ederim hepinize.. fiyat aralığı 400-600 arası genelde manzara çekimi olacak..
Uyarı
- Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
- T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
- Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
- Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
- Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
- Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
- Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
- Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
- Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
- Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
- Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
- Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.
Vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkür ederim
ben canon sd630 kullanıyorum. ve kalitesinden çok memnunum. sony dijitallerde kullandım fakat pek memnun kalmadım. canon aldıgınıza pişman olmazsınız.
ocaklilar arkadaşıma katılıyor teşekkür ediyor ve sana canon a560 modelini direk olarak öneriyorum.
ürünüde burdan bak incele
http://www.isikdijital.com/urun-14-CANON_PowerShot_A560_1gb_kingston_hafiza_karti_orjinal_deri_kilif__tripod.html
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Yapay Zeka: Yoksa Teknoloji İtekliyor...
03 Oca. 2023, 19:52 miratcenk
088603 Oca. 2023, 19:53
miratcenk -
Podcast - Bu Instagram Hesabı Hormonlu Mu, Yoksa Organik Mi?
18 May. 2021, 13:44 miratcenk
0119418 May. 2021, 13:45
miratcenk -
Canon 6d Mark 2 mi Yoksa 5d Mark 4 Mü
01 Kas. 2019, 16:55 umut1993
2216004 Kas. 2019, 18:16
umut1993 -
-
Doğrudan Siyah-beyaz mı ? Yoksa Shop Mu?
10 Şub. 2011, 21:42 alperguncan
202016012 Ağu. 2018, 14:02
selmankaya -
Termal Yazıcımı Yoksa Bitmeyen Kartuş Mu
19 Ara. 2012, 15:03 melih68
131602828 Haz. 2018, 14:19
hizlikartus -
Portre İçin 5d Markııı Mu Yoksa D800 Mu Almaliyim?
05 Şub. 2017, 21:18 direnkarakass
1266023 Mar. 2018, 19:10
ksondas -
Ayakkabı İmaj Çekimleri İçin Aynasız mı Yoksa Dslr
14 Ağu. 2017, 23:17 asmiral
1616720 Eyl. 2017, 15:03
the_photgrpher -
Nikon D5200 mü Yoksa Canon 700 D mi ?
18 Şub. 2016, 16:25 dogandkc
5265504 Nis. 2016, 16:09
sahinsahiner -