karde
karde (üye)
Karabük / Amatör

Sayın Burkay Abime,önemli Bir Sorun

Sayın BURKAY abime, önemli bir sorunum var sayın abim sen sansung marka ile iglisin abi ben V50 almayı iyiden iyiye kafayı koymuştum fakat yabancı sitelerdeki testlerde (Örneğin www.megapixsel. com/httm deki puanlamada aldıgı 7,4 lük puan inan abi çok morelimi bozdu vaz caymak üzereyim sony dscw1 almayı düşünüyoru sayın abi bu makina(V50 ) bukadar kötü mü çeki yapıyor abi beni bu konu hakkında bilgilendirirsen sevinirim şimdiden saygılar sevgiler Teşekkürler.

Tarih: 1 Şubat 2005, 14:35 - İp: yok
suysal1
suysal1 (üye)
Denizli / Amatör

Burkay abisi neden cevap vermiyorsun? Abi dedik başımızın üstüne koyduk

Tarih: 2 Şubat 2005, 14:44 - İp: yok
karde
karde (üye)
Karabük / Amatör

Abim meşguldür birazdan ceveplar bilir kişiden cevebını alırız.

Tarih: 2 Şubat 2005, 14:50 - İp: yok
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

Sevgili karde,
Şu sıralar öylesine yoğun ki işlerim inan yazını farkedememişim.
(Yakında beni ulusal kanalların haber bülteninde görürsün.)
V 50 iyi bir makinedir ek özelliği ekranı hareketlidir ben sana tavsiye ederim.Ancak bana kişisel özelliklerinden bahsedersen belki sana değişik önerilerdede bulunabilirim.Ör neğin bana eğitim düzeyin/işin,fotoğrafa olan ilgin sanatsal yapın vs gibi özelliklerinden bahset doğa gezilerine çıkar mısın örnein yakın plan fotoğraflardan hoşlanır mısın örnein çok yakından çekilmiş bir kelebek fotoğrafı mı seni etkiler yoksa manzara mı gibi.....Bu cevabını lütfen [email protected] adresine de verebilirsin.....

Tarih: 2 Şubat 2005, 15:57 - İp: yok
saikou
saikou (üye)
Yurtdışı / Amatör

Bence W1 her bakımdan daha iyi.
Çok genel bir cümle oldu. Şimdi burkay gelip şurası daha iyi V50'de diyecek O demeden ben biraz sayayım
V50nin iyi yanları: doner LCD, memory stick kullanmaması, MPEG4 kaydı.
W1 iyi yanları: fotograf kalitesi, oda içi çekim performansı, LIVE HISTOGRAM ozelliği, 2.5 inch LCD, kullanılan lens.

Tarih: 2 Şubat 2005, 16:15 - İp: yok
othomane
othomane (üye)
Adana / Meraklı

Murat Bey (Burkay),
Türkçeye olan hassasiyetinize bir forumda şahit olmuştum ama sizin örneğin kelimesini 'örnein' diye yazdığınızı görünce şaşırdım. Ayrıca karde'nin de üslubunu sizinle dalga geçer bir tarzda buldum. Bu kadar bozuk bir Türkçe (Klavye hatası değil gibi gözüküyor) ancak dalga geçmek için kullanılır. Lütfen biraz daha özen gösterelim. Burası edebiyat portalı değil fotoğraf forumu derseniz o da sizin bileceğiniz bir şey.

Tarih: 2 Şubat 2005, 16:23 - İp: yok
saikou
saikou (üye)
Yurtdışı / Amatör

Aynı anda yazmısız

Tarih: 2 Şubat 2005, 16:51 - İp: yok
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

Sevgili othomane,
Evet yazılarımda kullandığım cümlelere çok dikkat ederim ve mümkün olduğu kadar da öztürkçe kelimelerle beraber sanal dil kullanmam örneğin hiç bir yazımda "yaw" vs.gibi kelime bulamazsın.Yazılarımı göndermeden önce son bir defa daha kontrol ederim.Ama bende insanım ve günde ortalama 18 saat çalışıyorum Ve ben oturup günde yaklaşık 25-30 mail cevaplıyor üstüne üstlük burada da sizlerle tecrübelerimi paylaşıyorum...Bana sorulan çok kaliteli sorular olduğu gibi az da olsa son derece kalitesiz ve içeriksiz yazılar da oluyor...Kardenin üslubunu dalga geçer nitelikte bulmadım zira yaş aralığı 24-30 bense 39 yaşındayım karde olsa olsa bizim geleneklerimizde büyük yer tutan "saygısını samimi ifadelerle " dile getirimiş.Ha hata yapmıyor mu? yapıyor "Ocum'a "kardeş" diye hitap etmiş ki ocum kayseride öğretim üyesi ...İnsanlar hataları ile bir bütündür onları öylece kabul etmek gerekir. Bence sen hep bardağın dolu yanını gör kimseye kem gözle bakma.Ve doğru bildiğini yap

#burkay' tarafından 03.02.2005 03:45:00 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 3 Şubat 2005, 02:06 - İp: yok
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

Sevgili Bozbey,
En doğru makine ihtiyaçlarını tam olarak karşılayan makinedir.En iyi makine ise seni bir adım öteye taşıyan makinedir.
Bu sitede hepimiz "doğrularımızı" yazıyoruz oysa bizim "doğrularımız" çok defa o kişinin gerçeği olmayabiliyor

Tarih: 3 Şubat 2005, 02:36 - İp: yok
karde
karde (üye)
Karabük / Amatör

İyi günler Arkadaşlar
Bu başlangıç nasıl oldu iyi mi?
İlk önce Şunu söylemek isterim Hiç kimseyle alay etmek gibi bir niyetim yok. Burkay Abiye Abi diye hitap etmemin yegane sebebi Sitesine girip benden yaş olarak (Ki gerçek abimin yaşında kendisi) büyük oldugunu görmemdir.(Hemşehri de sayılırız) Tabi forum yazı olduğundan ve hitap tonumuz ve konuşmalarımız duyulmadığından yanlış anlaşılmalar olabilir Bu arada Fizik öğretmeniyim Fotografla ilgim Doğa ,manzara, yakın çekin ,ailemi vs. çekecek kadar amatörce Ama güzel çekim yapan video sınırı olmayan (Anı olsun diye bebeğimizi çekecez) kaliteli kendini ispat etmiş olan, renk tonlamaları iyi,net fotograflar çekebilen 600-800 YTL. aralığında bir fotoğraf mak. almak istiyorum Burkay abiciğim bir cevap yazarsan sevinirim Saygılay sevgiler muatap görüp cevap yazan herkese Teşekkürler

Tarih: 3 Şubat 2005, 15:19 - İp: yok
suysal1
suysal1 (üye)
Denizli / Amatör

Arkadaşlar beni de yanlış anlayan olmasın. Dalga falan geçmiyorum. Başlığın alta doğru kayıp gitmesini espiri ile engellemek istedim. Cevapsız kalmasın diye.

Tarih: 4 Şubat 2005, 09:10 - İp: yok