Fotoğrafçılık Forumları
Sayın Arkadaşlar
Artık bu sitede fonlara biraz ara verelim kotalarımızda dinlensin.Ben her zaman öncülük ettim değişik konulara vakit ayırmak için.Dahada gayret göstericeğim.Sizler istenizde istemesenizde.Sitede okadar toğun bir şekilde yüklenen fonlar varki gündüz bı siteye girmek imkansuz hale geldi.Burdan site yöneticierine de sesleniyorum.Bu kısmı fon çöplüğünden kurtarın.LÜTFEN....Bu yazımı şiddetle destekliyen arkadaşlar varsa fon içerikli hiçbir şeyi okuyup yüklemesinler.Ben şu saat itibaren girmiyeceğim ve okumuyacağım.Sizden desteklerinizi bekliyorum.SAYGILARIMLA.......
abi katılıyorum sana
fon yerine ustalarımızdan birşeyler öğrensek bence daha güzel olur.
herzaman yazarım bu konular kaybolub gider
steve abi sana destekvermek için yazdım biliyon burya bakmıyom artık terfi ettim ben
Steve'e katılıyorum.Biraz PHOTOSHOP...
Benim nacizane fikrimi sorarsanız; fon veya benzeri şeylere ara verilip onun yerine usta arkadaşlardan daha çok photoshop dersi niteliğinde çalışmalara yer verilmesi daha iyi olur diyorum. Birde çekim teknikleri kısmında yine bu işin üstadı olan arkadaşlardan fotoğrafçılık dersleri ve önerilerine daha fazla yer verilmesi düşüncesindeyim.
Steve dusuncene katiliyorum,fon verilmesin degil ama fon bolumu ayrilsin ve lutfen usta arkadaslarmiz egitici açiklamalar yapin.Mesela bir montaj,manupulasyon veya makyaj yaptiginiz zaman azda olsa çalisma seklinizi anlatin.Puf noktalari yazin.Herkezin çalisma teknigi ve sekli farklidir bu sekilde birbirimizden daha çok bilgi edinebiliriz.
Ankara37 sende haklisin kardes(Nasrettin hocanin isinemi döndü )Fona ihtiyaci olan arkadaslarimizda var ama buna site yonetimi bakmasi lazim bu konuyu potoshop bolumunden ayirmasi lazim.Bu forum fon atilmasiyla hareketleniyor demissiniz...belkide haklisiniz ama bunu deneyip gormek lazim.Bakalim fonlar atilmayinca site ne sekilde hareketlenecek,belki o zaman ders agirlikli konular daha çok olur.Ve 2007den onceki konularin çikarilmasi super fikir
Kimseyi kirmak istemem,konuyu okuyunca fikirlerimi yazmak istedim.Steve bu sitenin degerli uyelerindensiniz çalismalara devam Elimden geldigince konularinizi takip edecegim.
Saygilar..
#lotus-' tarafından 25.07.2007 13:23:54 tarihinde düzenlendi.
katılıyorum agzına saglık
abi fon satıyorlar heralde ki ? bende konu açtım adamlarla birbirimize girdik okumuşundur heralde,yani boşa kürek çekiyoruz bu bölüme girmiyorum artık hatta siteyede fazla girmiyorum ,böyle giderse zaten hepten bırakırız heralde siteyi
abi valla fotomerve abi bu konuya değindi.bende destek olayım dedim ağzı bozuk arkadaşlar yüzünden içeriğinde tenkid içeren mesaj aldım sonuna kadar her türlü varım.
katılıyorum dostum her yerde fon oldu yeterartık
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
Canopus Nhx-e2 Drivers Lazım Yardımcı Olurmusunuz Arkadaşlar
09 Kas. 2022, 11:18 yavuzkayseri
0137009 Kas. 2022, 11:19
yavuzkayseri -
İstanbul Biyometrik Fotoğraf Ne Kadar Arkadaşlar Odanın Verd
06 Nis. 2022, 17:53 mertcolor
0187506 Nis. 2022, 17:54