Fotoğrafçılık Forumları
Hp Neden Tavsiye Edilmiyor?
arkadaşlar hiç hp tavsiye eden görmedim burda nedeni nedir ??çekimimi kalitesizliğimi??mesela hp 735 çok mu kötü makina??mesela bi ark. servis demiş?her yerde var die biliyorum ben esk.liyim burda var mesela ...merak ettimde cevaplarınızı bekliyorumm..herkes kendine süper baksınnn..
arkadaşlar merak ettiğiniz makinaların çekim kalitelerini araştırmak için size şöyle bir yöntem öneriririm. forumda galeri bölümüne gidip orada arama bölümünden "makinaya göre ara"yı seçerek merat ettiğiniz makinanın bir sürü çekimlerini görebilirsiniz. böylece çekim kaliteleri hakkında bir bilginiz olur
drongo dostum o fiyata dimage x1 gibi tam küçük bir makine alabilirsin, tasarımıda çok güzeldir.
Sayın Ahmetdemir!
Foruma geldiğim 2. gün sizin yazınızla karşılaştığımda çok, ama çok üzüldüm!
İlk önce şunu belirteyim: burası fotoğrafçılıkla ilgili bir forum. Siz kendi dilinizi sevdiğiniz kadar ben de kendi dilimi seviyorum ve saygı gösteriyorum. Türkçeye saygısızlık ettiğimi düşünerek yazdığınız bu yazıyı benim e-postama da göndere bilirdiniz, bunu foruma yazmaya gerek yoktu, forumdaki yazıları binlerce kişi okuyor, yanlış anlayabilirler.
2. belirtmek istediğim ise, “ş”, “ç” ve başka Türkçe karakterlerin yerine İngilizce olan “sh”, “ch” ve b. Gibi karakterler kullanmamım tek nedeni var: o da yazıyı İTU e-postamda yazıp, daha sonra foruma göndermeğimdir. İTÜ postasında Türkçe karakter kullanıp bir mektup yazıldığında karşı taraf bazen bunu okuyamıyor. Ben de acaba forumda böyle bir problem olabilir mi diye düşünüp İngilizce karakter kullandım. Yani sizin dediğiniz bunun Türkçeye saygısızlık veya sizin belirttiğiniz gibi “son günlerde moda” ile HİÇ BİR alakası yok.
Ve en sonunda, kendiniz bu kadar akıllı zannetmeğinize, Türkçede olan özel kelimeleri büyük harflerle ve forum kullanıcılarının isimlerini doğru yazmanızı öneriyorum. En azından, sizde “Ahmetmetal” diye hitap edilirse sizin de hoşunuza gitmez sanıyorum.
Saygılarımla.
Parody,
Tavsiyen için teşekkürler, o makineyi araştıracağım.
Drongonun geçerli bir sebebi olduğunu tahmin etmiştim.
sony kullanıcısıyım ve çok memnunum .
canon a520
olympus c770 alacaktım servis ssorunu yüzünden vaz gecmek üzereyim hareketli cisimler ve manzara cekmeyi seviyom makro cekim yapacağımı zannetmiyorum ne alsam uygun kacar baslangıc için genelde a520 deniyor yok mudur bunun altenatifi (olympus ile es fiyat taki her ürüne acığım gerci a520 bu fiyatın cok altında ama cok begenilmişe benziyor bir iki foto gördüm gercekten iyi)
İlgili olabilecek konular
-
D7000 Otomatık Modda Cekım Yapmama Nedeni Nedir
05 Eyl. 2024, 22:41 e.koksal
373606 Eyl. 2024, 18:13
mete007 -
Fujı 340 2 Banyo Ilac Bozuluyor Nedenı
20 Kas. 2021, 15:51 serdar0468
2199326 Oca. 2023, 20:22
mete007 -
-
Neden Fuji Frontier 340 Dijital Mınılab ?
01 May. 2017, 09:54 turangroup
2624707 Haz. 2018, 14:03
turangroup -
Neden Sony Rx0 Almaya Karar Verdim?
06 Nis. 2018, 21:03 omaryayla
0373106 Nis. 2018, 21:04
omaryayla -
Tokina 100mm 2. 8 Diyafram Neden Kullanamıyorum
28 Oca. 2018, 01:09 centipede
6328328 Oca. 2018, 22:57
centipede -