gtokatli
gtokatli (üye)
İzmir / Amatör

Hangi Dfm İ Almalıyım?

Merhabalar dijital fotoğraf makinesi almak istiyorum ama ne alacağıma bir türlü karar veremedim. Kafamda bir sürü model var ve kafam karıştı. Kaliteli fotograf ceken, 640x480(tercihen 30 fps) sınırsız video cekimi olan ekonomik bir makine(500 ytl ye kadar) arıyorum. Önerilerinize ihtiyacım var lütfen bana yol gösterin.

Tarih: 18 Ağustos 2005, 11:03 - İp: yok
gtokatli
gtokatli (üye)
İzmir / Amatör

Merhabalar;
Geç cevap yazabiliyorum kusura bakma dediklerinde haklısın ben okuduğum yeri söyleyeyim: Yurtdışından Türkiye'ye eşya götürülmesi
Umarım böyle bir limit ve zaman kısıtlılığı yoktur

Tarih: 6 Eylül 2005, 22:33 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

ilginc bir durum gercekten de...
ama soyle bir durum da var.. daha once de dedigim gibi, paketin degeri icin 300 euro denebilir.. sonucta hediye kapsamina girer..
gumrukte kimse kalkip da; "acaba canon a620'yi amerikadan kac paraya almak mumkun oluyor, acaba bu adam kaca aldi, acaba bizi mi yiyorlar 300 euro degeri hakkinda...vb" seklinde dusunmez.. dusunemez..
abin sonucta faturasini da gondermek zorunda degil.. kaldi ki faturasini gondermesi gerekiyorsa da, soyle yapsin; ne zamanki dukkandan makineyi alacak, fatura olarak 300 euro'luk kesilmesini istesin..(yani 300 euro'ya denk gelen usd olarak..) bunu yaparlar..
..
valla aklima baska birsey de gelmiyor simdilik..
gorusmek uzere..(maliye bakanligi pesime birilerini insallah takmaz..)

Tarih: 7 Eylül 2005, 02:24 - İp: yok