Fotoğrafçılık Forumları
Cesurd Adlı Üyenin Yorumları......
arkadaşlar son 10 dakkadır forumda a göz attım ve CESURD adlı forum üyesinin canon harici bütün markaları kötülediğni ve dandik işe yaramaz olduğunu belirten yorumlar okudum bu üyenin yorumları ve yazılarını dikkate almamanızda fayda var.
her marka fotoraf makinesini almış ve servise göndermiş nikon- kodak -sony- pentax marka makinelerden hepsinden almış ve beyenmemiş hepsi bozulmuş servise göndermiş 6 ayda servisten gelmiş .
bir firma mensubuna yakışmıcak yorum ve yazılar yazması hiç te hoş değil öncelikle şunuda belirteyim
ben nikon canon fujifilm kodak pentax oluympus marka makineleri kullandım ve bu markaların hiç birinden dandik ve kötü olduğunu düşünmedim
ama CESURD adlı arkadaş sony mi nikon mu yazılıyo bi konuya hemen canon diye cevap yazmış.diğer firmalar makine yapamıyomu sanki en iyisini canon mu yapıyo her markanın kendine göre üstünlükleri var hiç bir zaman canon da 4 X 4 lük bi makine yapsa bile 6 ay sonra ondan daha iyi bi makine sony yapar nikon yapar
şimdi canon ıxsus 75 le nikon p50 aynı kalitedemi diye sorsam CESURD kesin ıxsus 75 dicek dir kesinlikle yalan ve yanlış bir bilgi vermiş olucaktır.
bu nedenlerden dolayıdır ki CESURD adlı forum üyesi arkadaşın yazdığı yazı ve yorumları dikkate ALMAYINIZ.....!!!
bu dikkatinizden dolayı sizi tebrik ederim.Aynı zamanda bilgilerndirmeniz için teşekkür ederim..
sn love_boy sana biraz önce diğer konudada yazdım bu yazını şimdi gördüm aynı şeyleri yazmak istemiyorum oraya girer bakarsın.
ben pentax ı kötülemedim nikonun bütün modellerini değil L serisi modellerinin iyi olmadığını belirttim ve halada iddalıyım.
eğer insanların doğru bilgi almalarını engellemek istiyorsanız bunu başaramayacaksınız.
ben bu bütün markaları satıyorum ama bilgi isteyenlere doğru ürünleri tavsiye ediyorum.
duyarsız insan olsam banane der satıp parama bakardım.
beni türkiyenin her yerinden insanlar arayıp marka ve modeller hakkında bilgi alıyor.
sizi kim arayıp size kim mesaj atıp bilgi alıyor.
bana gelen maillerde insanlar mesajlarına hocam diyerek başlıyor.
neden biliyormusun verdiğim bütün bilgiler doğruda ondan.
sizinde doğru bilgiye ihtiyacınız olduğunda mesaj atmanız yeterli hocam yazmanıza gerek yok seve seve yardıncı olurum.
Cesurd Nikon'da L serisi yok ki. Canon'un L serisi var onlarda Canon'daki en üst seviye optikler zaten.
arkadaşım L11 - L12 - L14 - L15
BUNLAR KİMİN MODELLERİ LÜTFEN BİLİNÇLİ YAZIN ARTIK YAZILARINIZI EN AZINDAN BİR ARAŞTIRIP BAKIP ÖYLE YAZIN LÜTFEN RİCA EDİYORUM.
CESURD nin verdiği linklere baktım. Sadece Canon Marka makine satılmıyor.Diğer makineler de var dolayısıyla bilinçli olarak kötüleme yaptığnı düşünmüyorum. Böyle yapması mantıksız. Sonuc olarak hiç bi satıcı elindeki mallardan birini tavsiye edip diğerlerini kötülemez.
yanılıyorsunuz
CESURD adlı üyeye özel mesajla "sony mi canon mu" diye sormama rağmen sony için kötü bir yorum yazmamıştır canon'dan başka markalar da önermiştir.
asıl siz kişileri kötüleyerek insanları yanlış yönlendirmeyin.
CESURD un yorumları................
remokira burada ihtiyacı karşılamaktan öte kaliteli bir cihaz almayı tavsiye ediyoruz bütün arkadaşlara.
samsung un kalitesi nerede görülmüş daha 3-5 ay önce bimden satılan bütün modellere takır takır arıza yapmaya başladı.
ve servis doldu taştı bu modellerle bırakın bu samsungu fujiyi artık kaliteli işini bilen markalara yönelsin herkes
canon a560 kesinlikle süper bir ürün gerisini araştırmanıza bile gerek yok
sevgili arkadaşlar fujifilm türkiye sinfo a.ş. 2007 - 2008 yılı içinde gerçekten o kadar berbat bir dijital ürün satış politikası uygulamaktadırki inanın ürünlerin fiyatlarında kesinle bir iktidar sağlayamamaktadır.
teknik servisine gelince o kadar yavaş ve amatörce çalışmaktadırlarki kodak data pro bile daha profesyonel çalışmaktadır.
bir ürünü alırken mutlaka arka planını yani desteğinide düşünüp değerlendirmek gerekir.
ürünü alırken satış yapan yerler ürünü doğru tanıtamaz.
ürün arıza yapar fuji servisi desteğini tam sunamaz.
ürünü alırsın bugün 699 ytl ye yarın kampanya olur düşer 499 ytl ye aldığınla kalırsın.
sonuç olarak rezalet alana satana geçmişler olsun.
yazdıklarıma olumlu yada olumsuz cevaplarınızı bekliyorum.
teşekkürler....
fujifilmin ne kadar düşük bir kalite ve kalitesiz servis olduğunu benden daha iyi bilemezsiniz.
güzel sözler söyleyerek kimse kimseyi kandırmasın ben burada sadece doğruları söylüyorum hoş doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar hesabı oluyo biraz ama olsun ben yinede kararlıyım doğrularda.
bi arayıp sorun isterseniz 9 aydır bekleyen bir makinanız varmı serviste diye.
benim makinam hala orada neden çok iyi birc servis olduğu içinmi.
A920ye gelince gerçekten 9 mp mi.
gerçek 9mp makinayı bugünün şartlarının bu fiyata kim kaybetmişki fuji satacak
yapmayın ALLAH aşkına kendinizi ve insanları kandırmayın.
ARKADAŞIM SANA TEK KELİME SAKIN HATA YAPMA CANON DAN ŞAŞMAAAAAA...
http://www.isikdijital.com/kategori-4-CANON.html
BURDAN İNCELEYEBİLİRSİN...
arkadaşlar fujifilm fotoğraf makinası üretiminde çok geri kalmış bir firma canon la baş etmesi canon kalitesinde ürün üretmeyi başarması yıllar alır bu süredede zaten canon başına alır gider.
hata etmeyin fujiyle canon u kıyaslamayın bile.
canon lens dünyada kendisini kanıtlamıştır. fuji ise fotoğraf baskısında kendisini kanıtlamıştır.
kimse kimseyi kandırmasın.
ben bu işin içinde olan birisi olarak fotoğraf makinasında canon sadece fotoğraf baskısında fuji diyorum başkada bişey demiyorum.
demedi demeyin sonra.
sana yazdığın modellerin haricinde ama yazdığın bütün modellerden daha kaliteli olan canon sx100 ü öneririm.
burdan bakabilirsin fiyatı çok uygun..
merhaba size ben kesinlikle sx 100 ü tavsiye ederim.
ürünü iç çekimlerde iyi değil die neye dayanarak demişler bilmiyorum ama ürün 3 metrelik bir alanda sıfır ışıkta gündüz çekilmiş fotoğraf kalitesini veriyor.
ben şuan bu katagoride en çok bu ürünü satıyorum.
ayrıca ürünün fiyatı şuan mükemmel 599 ytl 1 gb kart + çanta ile birlikte.
eğer istersen aşağıdaki adresten bakabilirsin...
pil olayına gelince lityum piller çoğu kez yolda bırakabiliyor.
yani şarjın bittiğinde tekrar şarj olmasını beklemen lazım ama sx100 de öyle değil 2 alkalin pil takıp yola devam diyorsun.
ayrıca yedek pillerde 5 ytl civarında ama lityum piller 75 tl civarında.
bu farkı sen artık anlarsın.
sormak istedğiniz şeyleri özel mesajlada sorabilirsiniz.
her türlü sorularınızı zevkle cevaplarım.
yeterki hatalı ürün alıp pişman olmayın...
http://www.isikdijital.com/urun-4-canon_PowerShot_SX100_IS_1gb_hafiza_karti__kilif_hediye.html
http://www.isikdijital.com/urun-4-canon
sn love_boy sana istediğin markayı piyasada bulamayacağın uygun fiyatlarla temin edebilirim. ve bu yazdığı markaların kar marjının sattığım canonlardan çok daha fazla olduğuna emin olabilirsin.
ben canon ürünlerini sadece %2 kar marjı ile satıyorum.
belki inanmayacaksın ama istersen sana erkayaların toptan fiyat listesini bile gönderebilirim. fiyatları karşılaştırabilirsin.
sen madem içini dışını iyi biliyorsun makinaların söylesene fujia920 gerçekten 9 mpmi?
CesurD
hakikaten saçmalıyorsun.
A920 gerçekte 9mp olmadığını,dünyada bir tek sen mi anladın.Sen "eisntein" mısın.
Fuji sahtekarlık yapacak,Global dünyada onun canına okurlar.Ardı arkasına davalar kesilmez.
Salla ama biraz mantıklı salla.
sn Wolwerine2 siz dijital sistemdec efektif ve kayıt edilen pixelin ne olduğunu biliyormusunuz?
ayrıca üsluplarınızda düzgün davranmaya davet ediyorum sizi
yorumlarınızı saygı çerçevesinde yapın terbiyesizleşerek değil
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
Fotoğraf Sanatçıları Adlı Başarılı Bir Çalışma
13 Nis. 2018, 02:31 missfoto
2330303 Tem. 2018, 17:16
recepok -
Photoshop Londra Bulvarı Adlı Film Efet
15 Ağu. 2012, 11:59 barmen2234