ist_08
ist_08 (üye)
İstanbul / Meraklı

Canon Sx100 - Sony Dsc H3 Hangisi ?

merhaba, ben bu 2 makine arasında kaldım özellikler benzer daha ucuz olması sebebiyle sony h3 almak istiyorum.

1.si sony h3 yerine canon sx100 almam için önemli sebepler var mı? soru biraz tuhaf oldu ama canon çoğu yerde övgü almış, bu alacağım makineyi uzun süre kullanacağım yani para vermişken daha iyi olana para vermek istiyorum.
bazı yerlerde de canon iç mekan çekimleri için iyi değil denmiş. ben mükemmel çekimler aramıyorum ama bunun aslı var mıdır?

2.ci sorum canon kalem pille sony lithium pille çalışıyor , bu önemli bir faktör müdür yani sony alırsam pil olayı sorun yaratır mı?

yardımcı olursanız çok sevinirim, bu konularda fazla bilgim yok işin içinden çıkamadım.

Tarih: 4 Mayıs 2008, 23:29 - İp: 78.***.**4.170
cesurd
cesurd (üye)
Ordu / Firma

merhaba size ben kesinlikle sx 100 ü tavsiye ederim.
ürünü iç çekimlerde iyi değil die neye dayanarak demişler bilmiyorum ama ürün 3 metrelik bir alanda sıfır ışıkta gündüz çekilmiş fotoğraf kalitesini veriyor.
ben şuan bu katagoride en çok bu ürünü satıyorum.
ayrıca ürünün fiyatı şuan mükemmel 599 ytl 1 gb kart + çanta ile birlikte.
eğer istersen aşağıdaki adresten bakabilirsin...
pil olayına gelince lityum piller çoğu kez yolda bırakabiliyor.
yani şarjın bittiğinde tekrar şarj olmasını beklemen lazım ama sx100 de öyle değil 2 alkalin pil takıp yola devam diyorsun.
ayrıca yedek pillerde 5 ytl civarında ama lityum piller 75 tl civarında.
bu farkı sen artık anlarsın.
sormak istedğiniz şeyleri özel mesajlada sorabilirsiniz.
her türlü sorularınızı zevkle cevaplarım.
yeterki hatalı ürün alıp pişman olmayın...
http://www.isikdijital.com/urun-4-canon_PowerShot_SX100_IS_1gb_hafiza_karti__kilif_hediye.html

Tarih: 5 Mayıs 2008, 23:23 - İp: 88.***.**6.170
  • 1