limbo
limbo (üye)
Ankara / Amatör

Canon Powershot S1 İncelemesi

Uyarı

1. Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
  2. T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
  3. Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
  4. Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
  5. Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
  6. Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
  7. Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
  8. Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
  9. Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
  10. Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
  11. Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
  12. Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.

Tarih: 13 Ekim 2004, 17:34 - İp: yok
cio
cio (üye)
İstanbul / Meraklı

arkadas,
-geneli derleme olan bir inceleme yapilmaz.birak yapilmazi boyle birsey yok.
-sn.suysal i sahsen tanimam.samimiyetine guven duydugum ve sitede mesajlasarak tanistigim bir kisidir.kendisi canon s1 is kullanicisidir ve yorumlari kendisini baglar cunku bu konuda oterite degildir.
-madem makineyi deneme sansiniz oldu neden bu denemeden yazida bahsetmediniz?yok madem bahsetmiyeceksiniz neden denediniz?
-millet diye bahsettiginiz insanlar verdiginiz bilgilere herhangi bir canon brosurunden ulasabilirlerdi.sizin ekstradan bir reklam hazirlamaniza gerek yoktu.

Urun incelemsi nasil yapilir?konusunda oterite sayilmam fakat bu incelemeyi yapanlardan iyi bildigim kesin.
-urun ithalatcisindan deneme icin izin alinir.
-makine italatcidan teymin edilir.
-makine hakkindaki butun bilgiler ithalatci firmanin pazarlama sorumlusu(yada bu gorevi ustlenecek baska bir yetkili)tarafindan testi yapacak kisi vada kisilere anlatilir.
-makine testi yapacak kisi butun bu ozelliklere onceden vakif olmalidir.
-makine icinde cok sira disi bir ozellik var isi bu konu hakkinda arastirma yapilir.
-urun incelemesinde standardizasyon cok onemlidir.
-kullanilan aksesuarlar her incelenecek urun icin ayni yada esdeger olmalidir.
-daha onceden belirlenen ayarlar kullanilarak daha once belirlenen sartlarda cekim yapilir.
-izlenim gorus ve oneriler testi yapan uzman kisiler tarafindan kaydedilir.
Eklenecek daha onlarca madde var fakat ana hatlari ile bunlar yeterlidir.

Tarih: 15 Ekim 2004, 10:12 - İp: yok
cio
cio (üye)
İstanbul / Meraklı

Yani kisaca benim elimde x marka bir makine var onu kullanayim sonra arkadaslara danisayim birde orijinal sitesinden ornek resimler indireyimde ortaya bir urun incelemesi ciksin.inceleme boyle yapilmaz.

Tarih: 15 Ekim 2004, 10:13 - İp: yok
limbo
limbo (üye)
Ankara / Amatör

@cio ehue ehue ehue ehue ehue ehue :D :D :D :D :D

Tarih: 15 Ekim 2004, 13:26 - İp: yok
limbo
limbo (üye)
Ankara / Amatör

yönetici arkadaş kimdir bilmiyorum ama bu mesajı buradan kaldırsa iyi olacak (tum topiği) yoksa arkadaşı iyi niyetle bir şey yaptığımıza ikna edemeyeceğiz ve olay kotu sonuçlar doğuracak.

bu kötü olaydan dolayı tum forum uyelerinden kendi adıma özür dilerim.

Tarih: 15 Ekim 2004, 13:31 - İp: yok
cio
cio (üye)
İstanbul / Meraklı

-beni birseye ikna etmene gerek yok.
-bu mesajlar sitede kalsinki ayni yanlisi yapan cikmasin birdaha.
-bu iyi niyetle ameliyata giripte hasta kurtarmaya kalkmazsin umarim.

Tarih: 16 Ekim 2004, 09:51 - İp: yok
limbo
limbo (üye)
Ankara / Amatör

ehue ehue ehue ehue peki kalsın fikismen adlı bir arkadaşı hatırlattın bana.. deli guldum saol ya..

demek insanlar çiftmiş yada fikmen koçum senmisin...

Ehue ehue ehue ehue ehue

Tarih: 16 Ekim 2004, 13:33 - İp: yok
muratsen
muratsen (üye)
Kocaeli / Amatör

arkadaş stabilitesini kaybetmeye başladı....

Tarih: 16 Ekim 2004, 17:13 - İp: yok