Fotoğrafçılık Forumları
Canon Makina Öneri
merhaba arkadaşlar 350-400 milyona canon kompakt bir makiansı almak istiyorum ama özellikle a 600 serisinden birini istiyorum 610 ve 620 önerilen makinalar arasında 630 ve a 710 ıs de var sizce bunlardan hangisini almalıyım ve tabiki bu fiyata nerelerde bulabilirim yada bulabilirmiyim makinaların şuan ki fiyatları nelerdir
arkadaşlarım çok güzel ürünler tavsiye etmiş..
bunlara bende bir tane eklemek isterim..
şu an bir kompact birde slr makinam var..
eğer compact makinamı daha almamış olsaydım Allahtan manilik gelmesse sadece ve sadece gitti gidiyordan 500 ytl civarında 6x optik-12 mp-image stabilizer- canon a650is alırdım..slr den çok önce canon a620 7mp kullanmıştım..4x optiği vardı ve is yoktu.. a650 yi düşünemiyorum bile..
biraz daha para verilip alınabilecek tek makinadır..garantili fiyatı 900 ytl civarıdır..ama hiç gerek yok garanti için 400 ytl fazla vermeye..
bunlar benim fikrim..seçim senin..
kolay gelsin..
bu ürünleri en uygun ve distribütör garantili www.isikdijital.com da bulabilirsin
alacagım makina mutlaka garantili olsun istiyorum daha sonra bir arıza çıkınca hiç ugraşamam beni ugraştırmasın ayrıca canon a650 güzel bi makina ama şuan için gerçekten pahalı garantili alırsam bana yaklaşık 900-1000 ytl arasında bir fiyata geliyor ki bu parayı verdikten sonra dslr güzel bir makina alırım yani kompakt makinaya bukadar para veremem
büyük ihtimalle canon a720 yada bulabilirsem a 630 almayı düşünüyorum
dslr makinalar da görüntü olarak çok hoşuma giidyor büyük olması ele oturması insana farklı bir hava katıyor peki dslr makinalarda uygun fiyatta önerebileceginiz var mı nikon d40 ve d50 sonuç olarak ben öyle büyük bir fotografçılık yapmayacagım günlük aile fotografları ve özellikle manzara fotografları çekmek istiyorum sadece fotograf makinasıyle gelen lensle nekadar idare edebilirim
Denizli bence actigin bu konuda daha once yazilmis cevaplara bak. Ben dahil bircok kisi bu cevaplari okuyacagini dusunerek uzun uzun ugrastik, bildiklerimizi yazdik. Bunun uzerine hala ayni sorulari sorman beni biraz sasirtti ve uzdu.
Ama o cevaplar seni tatmin etmediyse soyle, bilelim... Yapabilecegimiz baska bir sey varsa yapalim.
verdiginiz bilgilker çok açıklayıcı oldu ama benimde kafama takıla şeyler var mesela canon 720 de manuel odaklama yok bu önemli birşeymiş en düşük modellerinden biri olan canon a570 de bile manuel odaklama var ve şöyle birşey söyleyebilirim sanki a570 fotograf kalitesi daha iyi gibime geldi çekilen resimleri biraz inceledim 720 arasında pek fark yok
Sana kim soyledi "A720'de manuel odaklama yok" diye?
İlgili olabilecek konular
-
İzmirde Fotoğraf Makinası Tamiri
04 Ağu. 2008, 21:03 tanyeri
112770211 Ağu. 2024, 16:36
medicuscurat -
Sony Zve-10 İçin Lens Önerisi
27 May. 2024, 10:30 zeynelvardar
0110027 May. 2024, 10:30
zeynelvardar -
-
15 Bin Tl Bütçe Fotoğraf Makinesi Önerisi (fotoğraf + Video)
19 Mar. 2021, 16:12 eburamcet
0205830 Eki. 2022, 16:44
thief_88 -