Fotoğrafçılık Forumları
Canon A95 Almak İstiyorum?
arkadaşlar ben canon a95 almak istiyorum.aslinda bu işe yeni başladim ve hangi makinayi alacağıma karar veremedim tam bir amatörüm,sizce a95 ile kendimi gelistirebilrimiyim,özellikleri hakkında baya bi bilgim var aslında ama tam karar veremedim,manuel ayarlama yapilabiliyor diyo ama bu ayarlar tam olarak ne anlamadım?
tabii ki kitap okumadan ne yaptigini anlamak cok zor.. en iyisi her onune geleni okumak hatta, okuyabildigin kadar okumak..... sonra kullanma klavuzlarini okumaz cogu insan; alip onu da okumak gerek.. ama anlamak zor olur o baska; keske turkcesi yayinlansaydi da okuyabilseydi herkes..
Aslında herkesin kanayan yarası, fakat kimse farkında değil hatırlatma boşver Tarihe gömdüm Dadanagast.
dadanagast
Bende bir A95 aldım ve yanında türkçe kullanma kılavuzu verdiler..Neden türkçe kılavuz çıkarmıyorlar dediğini anlayamadım.
boşver turkuaz mevzu derin hemde depderin
aslinda tembeleryk ben bu olayi artik anlamakta zorluk cekiyorum... turkce kullanma klavuzu veriliyor mu verilmiyor mu? verilmiyorsa turkuaz nasil aldi?
turkuaz nereden aldin A95'i? acaba her canon kutusundan turkce kullanma klavuzu cikiyor mu?
anaaaaaaa dadanagast arkadaşlar yanlışş anlamışsınız bizi çocuklar yaw
Geçen hafta Goldpc den aldım ve kutusundan türkçe klavuzu çıktı...Ama A95 ilk geldiğnde hemen satışa sunmuşlarsa, Erkayalar bu nedenle türkçe baskıyı yetiştirememiş olabilir.
yani aslinda turkce kullanma klavuzlari veriliyor..
neyi yanlis anladim tembeleryk? soyleyin de bileyim valla.. eger ki erkayalar turkce kullanma klavuzunu veriyorsa sorun yok demektir; neden bazilari cikip da nereden bulabilirim turkce kullanma klavuzunu diye soruyorlar? zaten verilmiyor mu?
Türkçe kullanma kılavuzu Türkiye'de satılan makinalar ile birlikte veriliyor. Bu konuda kesinlikle sıkıntı yaşamazsınız. Canon'un sitesinde neden Türkçe kullanma kılvuzu yayınlanmıyor? Canon Web sitelerinde bütün dillere çevrilip yayınlanan kullanma kılvuzları neden Türkçe'ye çevrilip WEB'de yayınlanmıyor? Sorun buydu. Herhangi bir makina hakkında detaylı bilgi alabilmek açısından." Makinayı satın almadan önce bunun ne kadar önemli olduğunu herkes biliyor" varsayımı ile bu konu açılmıştı. Ama destek az sayıda kişiden geldi.
#suysal1' tarafından 07.12.2004 17:27:08 tarihinde düzenlendi.
#suysal1' tarafından 07.12.2004 17:27:21 tarihinde düzenlendi.
suysal o halde bence sorun yok demektir.. madem adamlar kalkip da turkce kullanma klavuzunu kutunun icine koyuyorlar, web'de de olmayiversin..
İlgili olabilecek konular
-
-
Canon Eos 1d Mark İv İş Görecek Seviyedemi ??
30 Eki. 2022, 00:48 thief_88
079430 Eki. 2022, 00:48
thief_88 -
Nikon D5000 Yerine Nikon D3200 D7000, Canon 600d, Sony A58
27 Oca. 2022, 20:01 muharremuzun
1207019 Eki. 2022, 18:24
fedayi_86 -
Sizce Hangisi Sigma Apo 50-500 / Canon Ef 100-400 Mm
06 Nis. 2022, 16:21 cetoo46
0521106 Nis. 2022, 16:22
cetoo46 -