honnery
honnery (üye)
İstanbul / Doğa Fotoğrafçısı

Canon A400 Vs Olyumpus C310 Karar?

2 makine arasında karar veremedım yardımcı olursanız sevınırım.

Tarih: 2 Aralık 2004, 20:37 - İp: yok
tembeleryk
tembeleryk (üye)
Samsun / Amatör

forumda yanlış tanınmasın diye söylüyorum arkadaş beyaz bilgisayarda çalışmıyor nerdenmi biliyorum ?biliyorum işte.

Tarih: 3 Aralık 2004, 08:35 - İp: yok
bozo
bozo (üye)
Kocaeli / Amatör

pehehe, honnery beyaz bilgisayarda çalışmıyor..
çalışsa en azından bu kadar kararsız olmazdı..

ya honnery kaç gündür kafamın etini yedin al artık birisini de kurtul ya bu kadar düşünülmez.. olympus diyorum tipi garip diyorsun.. canon diyorum, olympus daha iyi dimi sen olympus c310 kullanmıyormusun diyosun.. Al kardişim al bi tanesini kurtul ...

Tarih: 3 Aralık 2004, 15:14 - İp: yok
cou_grace
cou_grace (üye)
İstanbul / Meraklı

Uzar, uzar, uzar......

Tarih: 3 Aralık 2004, 16:57 - İp: yok
honnery
honnery (üye)

burkay nickli sahısa sadece muhahaha demek ıstıyorum. Beni beyaz bilgisayarda calısıyorda dedi ya size gercekten kırıldım ama GÜLMEKTEN kırıldım :D Size baska bişiy denemez. Gecenlerde donanımhaberde ve bu forumda amerıkayı protesto ettın. Ama bu yazdıklarına gore sıtendekı servis ucretlerıne bakıyorum dolar hesabı? Bu ne perhız ne lahana tursusu. Amerıka olmasa mıllet kıcına don bulamaz afedersiniz. Benı tanıyan arkadaslar var bu forumda beyazbılgısayarda calısmadıgımı kendı ısımın sahıbı oldugumu arkadaslarım bılıyor. Olyumpus alacagım burkaya ınat. O dandık samsung ları ve pretecleri mıllete tavsıye edıyosun Nasıl olsa kısa zamanda bozulup sanada dussun Diyemi? Zaten Bu fırmalar televole fırma gecmıslerı yok bu ıslerde. Yardımcı olanlara Tesekkurler Olyumpus c 310 alacagım.. Saygılarla..

Tarih: 3 Aralık 2004, 21:12 - İp: yok
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

Tarih: 4 Aralık 2004, 11:50 - İp: yok
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

Bu yazı sevgili honneynin donanımhaber.com sitesindeki yazısının kısa özetidir...(8 aralık 2004 tarihli )

"Merhaba arkadaslar Fotograf makınesı olayına son noktayı koyduk olyumpusdu ıcımden gecen ama canon A75 aldım Ramazan eren abimizden nasıp boyleymıs. Auto modda cektıgım resımlere bakarsak oldukca net oldukca ıyı...Oldukca ıyı. Canon hakıkaten kalıte iyikide Dandırık bırsey almamısım Verılen paraya yazık olacaktı. Gece Sıfır ısıkta auto modda flash ıle gunduz gıbı cekım yapabılıyorsun oldukca net....."

Bu sabah Kaan Afacan bey benimle e -mailim aracılığı ile temas kurdu. Sevgili honnery'i kaan afacan sanmam dan ötürü olacak ki ona özür borçlu olduğumu yazmış...Sevgili Kaan AFACAN böyle bir hata yaptığım seni honnery sandığım için herkesin önünde senden özür diliyorum...Buna neden olan ve beni yanlış bilgilendiren arkadaşıma da selamları sunuyorum.Hata benim...

Tarih: 14 Aralık 2004, 00:13 - İp: yok
honnery
honnery (üye)

Canon A75 aldım bana hayırlı ugurlu olsun

#honnery' tarafından 23.12.2004 18:58:34 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 23 Aralık 2004, 18:29 - İp: yok