honnery
honnery (üye)
İstanbul / Doğa Fotoğrafçısı

Canon A400 Vs Olyumpus C310 Karar?

2 makine arasında karar veremedım yardımcı olursanız sevınırım.

Tarih: 2 Aralık 2004, 20:37 - İp: yok
cou_grace
cou_grace (üye)
İstanbul / Meraklı

Olympus'un ozellıklerını tam olarak bılmıyorum fakat bence Canon al. Neden dıye soracak olursan, Olympus'un teknik servisi sadece İstanbul'da var. Eger istanbulda oturuyorsan rahatlıkla alabılırsın. Fakat İstanbul dısındaysan, makına arızalandıgında baya bı ugrasman gerekıyor...

Tarih: 2 Aralık 2004, 20:44 - İp: yok
tembeleryk
tembeleryk (üye)
Samsun / Amatör

arkadaşa iki makine hakkında kullananlardan detayli bilgi lazım
yardımcı olunuz lütfen

Tarih: 2 Aralık 2004, 20:58 - İp: yok
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

Sevgili cou grace ,
Olympusun değil istanbulda ülkemizde servisi yok sanırım yanlış biliyorsun....

Tarih: 2 Aralık 2004, 22:11 - İp: yok
honnery
honnery (üye)

cou_grace ve burkay siz herkezi kötü yönde yönlendiriyorsunuz. Servisi yok bilmem ne diye ayrıca 2nizden cevap istemiyorum her yerde benım yazılarıma 2nizden biri cevap verıyo mutlaka. Servisi turkıyede yok evet ama cekoslavakyada var. En azından Türkıyedekı servıslerden bınlerce kere daha ıyıdır. 2yıl garantılı zaten bu makınalar. 2yılda ne makıneler cıkar kım bılır bana 3 4 sene yetsın yeter. Ayrıca 2 nızdende yorum beklemıyorum.. Saygılarla..

Tarih: 2 Aralık 2004, 23:04 - İp: yok
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

Sevgili honery,
1 konu açmış bir tanede cevap yazmışsın...nasıl oluyorda senin yazılarına daha önce cevap yazmış olabilirim???
Ayrıca o yazıda ben sana seslenmedim cou-grace nin yanlış bilgisini düzelttim...
Kıro olabilirsin belki paranda vardır fakat akıllı olmadığın bir gerçek!!!

#burkay' tarafından 03.12.2004 01:13:00 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 3 Aralık 2004, 01:14 - İp: yok
honnery
honnery (üye)

bu forumda demedım. Diger forumlarda benım sorularıma ya samsung onerıyorsun yada pretec bunların fotografcılıkda gecmıslerı kac sene ? Senden daha akıllı oldugum kesındır. Osöz esprı olsun dıye ımzaya yazılmıs bır laftır ben ne kroyum nede cok paralıyım. Bundan sonra bana cevap yazma sana cevap vermıyecegım. Saygılarla..

Tarih: 3 Aralık 2004, 01:34 - İp: yok
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

bir tarafında damga mı var senin ki seni tanıyayım???ayrıca ben sana değil cou-grace ye yanıt verdim.Diğer forumlarda sen kimdin ?? bana adını söyle bakayım...
kıro olmak senin suçun değil zira insan çevresinin ürünüdür,

#burkay' tarafından 03.12.2004 01:36:42 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 3 Aralık 2004, 01:38 - İp: yok
honnery
honnery (üye)

..

#honnery' tarafından 10.01.2008 13:16:13 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 3 Aralık 2004, 01:40 - İp: yok
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

honnery ,
şimdi donanımhaber.com sitesini inceledim ve sana hitaben yazılmış hiç bir yazım olmadığını gördüm ayrıca senin beyazbilgisayar.com satış bölümünden kaan olduğunu tahmin ediyorum gerçi oraya cep telefonunu vermişsin (05363278470)

BURADA YAZILANLARDAN ÖTÜRÜ Sn.Kaan AFACANDAN ÖZÜR DİLERİM....

Not:honnery nin imzası "Kıro olabilirim fakat para bende" şeklindeydi daha sonra olympus c-310 olarak değiştirdi..

#burkay' tarafından 14.12.2004 00:27:12 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 3 Aralık 2004, 02:08 - İp: yok
exif22
exif22 (üye)
İstanbul / Amatör

Sayın honnery,

Canon A400 Vs Olympus C310 arasında karar veremediğinizden yardım istiyorsunuz . Sizinle aynı haklara sahip forum üyesi arkadaşlarımda size kendi tecrübe ve görüşlerine dayanarak cevap veriyorlar , bu cevapları nazarı dikkate almak veya almamakta serbestsiniz , son kararı elbette siz kendiniz vereceksiniz.

Bence size yardımcı olmak için cevap veren üyelere teşekkür edeceğiniz yerde; onları siz herkesi kötü yönde yönlendiriyorsunuz diye suçlamak ne kadar doğru bilemiyorum .
Bunu yazmamdaki neden herhangi bir kişiyi korumak veya ona yaranmak açısından değil, zira ne sizi ne de size cevap veren arkadaşları tanıyorum .
Sadece bu forumun üyeleri arasında sevgi ve saygıya dayalı bir ilişkinin olmasını istediğimdendir.

Sorunuza gelince ben olsam Canon A400'ü tercih ederdim ,
nedeni ise Olympus'ta manuel focus yok , bir de sizin dediğiniz gibi teknik servis sorunu var , ama bu çokta önemli değil , bir arıza olursa ücreti mukabilinde Istanbul'da tamir ettirme imkanı var. Bende C-8080 düşünüyorum .

Hangisini alıyorsanız alın , makinanız şimdiden hayırlı olsun .
Işığınız bol olsun..

Tarih: 3 Aralık 2004, 04:37 - İp: yok