ekxl
ekxl (üye)
Ankara / Amatör

Bütçem Kısıtlı, Makina Arıyorum !!

slmm herksee : )

benim bi sorunum var, oda şu: bi dijital fotoğraf makinası almak istiorm ama max 600 - 700 ytl verebilirim. makinayı sadece özel günlerde kullanmicam, fotoğrafçılığı ciddi bir hobim olarak görüorm.

benim için önemli olan şeyler: mikro çekimlerde iyi olsun; gece çekimlerinde iyi olsun; çok ağır olmasın falan. lütfen bi fikir verin, bi makina ismi verin acilll

herkese teşekkürler şimdiden..

Tarih: 3 Ekim 2006, 16:32 - İp: 81.***.**2.218
kurtaran
kurtaran (üye)
Antalya / Meraklı

arkadaşım sen en iyisi nikon cool pıx L1 al emin ol pişman olmayacaksın şu anki fiyatı peşin olarak 500 12 ay taksitle 564 milyon yapıyo maksat hesaplı ve guzel olsun tamam mı.....şimdiden kolay gelsın

Tarih: 23 Ekim 2006, 17:11 - İp: 85.***.**5.126
ekxl
ekxl (üye)
Ankara / Amatör

öncelikle şunu söyleyim, konu hakkındaki tüm yazılanları okumadan cevap yazmayın lütfen. a610 aldığımı defalarca dile getirdim. yine de öneriniz için teşekkürler.

önerdiğiniz makinaya da biraz baktım, açıkçası a610 aldığım için sevindim zira bu nikon'da diyafram 2.9 ile 5.0 arası bir değerde açılabiliyor, benim makinamdaysa 2.8'den 8'e kadar. makro mesafesi 4cm. manuel zoom'u yok, vizörü de yok, af yardımcı lambası da. bunlar zayıflıkları, bence ilk saydıklarım baya da önemli şeyler.

onun dışında, üstün olduğu noktaların hiçbiri fotoğraf kalitesine aman aman etki yapan şeyler değil. 5x zoom'un 4x'e bariz üstünlüğü yok. 6 mp makina 5 mp olandan dah iyidir diyemeyiz. 2.5'' ekran 2''ten evladır da diyemeyiz. ee? neden nikon o zaman, mis gibi canon varken? biri anlatabilir mi bana?

nikon bayisi misiniz? yanlış yönlendirmeyin lütfen insanları. a610 her türlü daha iyi.

Tarih: 25 Ekim 2006, 02:56 - İp: 85.***.**3.226
ekxl
ekxl (üye)
Ankara / Amatör

hazır gelmişken çektiğim birkaç fotoğrafı da paylaşayım, bir fikir verir belki a610 almak isteyenlere:

Eskişehir'den bir köprü:tıklayın

Bu fotoğraf ise ankara'dan:tıklayın

Bu da ankara'dan:tıklayınız

edit: linkler düzeltildi

#ekxl' tarafyndan 25.10.2006 03:25:04 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 25 Ekim 2006, 03:11 - İp: 85.***.**3.226