Fotoğrafçılık Forumları
Bana Bir Öneride Bulunun
ben diji foto mak. alcam.1 milyara kadar sınırım var.optik zoomu yüksek video kalitesi iyi kaliteli bir makine istiyorum..ayrıca 1 2 sene içinde slr ye geçicem.ona hazırlık olması için manuel ayarlara izin veren bi makine arıyorum.. kendi başıma aradım ama insanın kafası karışıoo... bana bi tavsiyede bulunun..kendi başım abir makine alıp pişman olmak istemiyorum..
bu özelliklere bakarak fz 20 nin dısında alacagın her makina seni pişman eder. canon s1 ıs alırsan zaten o fiyata o makina asrın hatası onu hiç söylemiyorum. fz 20 de 48 zoom yaptıgım zaman bile net bende sasırıyorum titreşimde önleniyo video kayda gelince ben 1 gb kartla 35 dakika yapıyorum 30 fps .bence cok iyi resimlere zaten diyecek yok tr de 1200-1500 ytl amerikada 500$ getirttirme imkanın varsa getirttir.bende bende ilk başta canon s1 nikon 4800 e bakıyodum iyiki iyiki almamışım alsaydımyanmıştım.o kadar para vericen değmiyo panasonic in bu kadar kaliteli bi makina yapabilecegini ilk baSTA BENDE TAHMİN EDEMİYODUM.AMA ÖN YARGIULI OLMAMAK LAZIM SADECE ARASTIRMA MAKİNALARI KULLAN ELİNE AL İNCELE BEN BÜTÜN FORUMLARA YAZIYORUM FZ 20 DİYE YORULDUM ARTIK.ARKADSLAR ALDANMASIN DİYE NOLUR MANUEL AYARLARA İZİN VEREN MAKİNADA TABİİ FZ 20 .BEN ARADIM 5 AY SEN YORULMA HEPSİNİ İNCELEDİM.FZ 20 ALIP BEGENMEYEN BİTANE KİŞİ DUYMADIM KASASI BÜYÜK DEDİLER BENCE MÜKEMMEL ERGONOMİK VİDEO KALİTESİ DÜŞÜKMÜŞ BENCE SÜPER 40 DAKKA 30 FPS COKDA İYİ .
KISACASI BU FİYATA FZ 20 HARİCİNDE ALACAGIN HER ALET SENİ FAZLASIYLA PİŞMAN EDECEKTİR.FORUMLARI OKUMANI TAVSİYE EDERİM.BEN 5 AY ARASTIRDIM HEPSİNİDE KULLANDIM SONUÇ: İYİKİ FZ 20 ALMIŞIM.HERKESEDE BUNU ISRARLA TAVSİYE EDİYORUM AMAN ALDANMA SAKIN TR DE YAYGIN ALETLER SENİ ALDATMASIN BANA GÖRE CANON S1 DENEN ALETDEN KYOCERA NIN 10 OPTİK ZOOM LU ALETİ M 410 GALİBA O BİLE DAHA İYİ.....1 MİLYARA DEĞİLDE 1200 E ALABİLİRSİN BEN SATIYORUM İLANIMI GÖRDÜYSEN ........ KACIRMA DERİM 10 GÜNLÜĞK MAKİNA YİNEDE SEN BİLİRSİN .....
COK KISA: FZ 20 HARİCİNDE BU FİYATA ALACAGIN HER ALET SENİ FAZLASIYLA PİŞMAN EDER. CANON S1 İ TAVSİYE EDEN ARKADAŞ GALİBA TEKNOLOJİNİN COK UZAGINDA KALMIŞ YANINDA YADA FZ 20 Yİ DUYMAMIŞ OLACAK BENİM KIYASLAMAM ŞÖYLE FZ 20 İLE CANON S 1 ARSINDAKİ FARK 1 LİGLE 3.AMATÖR LİG GİBİ BİŞEY ...........İYİ ARSTIR HERKSE İNANMA GİT KULLAN MAKİNALARI GİR Bİ FOTOCUYA Kİ MAKİNAYADA BAK SONRADA TAVSİYE EDEN ARKADAŞLARA MESAJ YAZ . TAMAM MI
fz 20 dısında alacagın her makina seni pişman etmeye yeterde artar.ben heryeni makina alıcaklara fz 20 öneriyorum tam senin aradıgın nitelikde forumlarda fz 20 yi okumanıtavsiye ederim bunlar cok yazıldı çünkü.............ve canon s1 sı tavsiye edenlere ateş püskürüyorum niye dersen : ben canon alıcaktım. bi inceledim bizzat kullandım yemin ederim fz 20 ile arsında dağlar kadar fark var sanki 1 lig le 3.lig amatör küme gibi bi fark ....video kalitesi bence fz 20 nin yeterli ben 1 gb kartla 30 fps 40 dakkaya yakın kayıt yapıyorum.fotograf kalitesi zaten aşmış ona hiç girmiyeceğim.sunuda burdan belirteyim amacım büyüklük taslamak değil cok bilgilide değilim burda cok prof.lar var ama sadece orta sınıfta bu makinayı tercih etmesini istiyorum yeni makina alıcakların sonucta az para verilmiyo burda birilerine danışıldıgı için bende sitedeki ustalarda fz 20 yi bizzat önerdiği için herkese fz 20 tavsiye ediyorum.
hüseyin kardesim makina alacaksan canon S1 IS al ben amerikadan getirttim ve cok memnunum. özelliklerine sende bak istersen hemen hemen senin istedigin tutarda. dahada düsük olabilir simdi.
Madem 1000ytl gibi bir paran var. Bu parayı böyle bir makinede harcama bence. SLR ye de geçmeyi düşünüyorsan biraz daha bekleyip üstüne az daha para koyarak direk SLR al bence. Canon Eos300d ya da Olympus8080 diyorum ayrıca. Hiç uğraşma. Videoyu dandik bir makinayla bile karşılayabilirsin.
- 1
- 2