Fotoğrafçılık Forumları
3 Dfm Arasında Seçim
Araştırmalarım sonunda 3 dfm arasında kararsız kaldım.
NİKON COOLPIX 8800
OLYMPUS C-8080
CANON PS PRO1
Bunlar arasında resim kalitesi en iyi olan hangisidir?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler!
burkay hemen arkadandayım hee dikkatli ol!!
bencede olympus resim kalitesinin yanında gövdeside çok sağlam...
dadanagast mesajın var!!
birazdan bakarim murat, tesekkur ederim..
Luckyman aynen senin yaşadığın problemi yaşıyorum. Bu üç modeli internetten, forumlardan incelemekten gözlerim maholdu. Dpreview .com bu makinelerin arasında C-8080'i çok beğenmiş, ekran üzerinde yapılan değerlendirmeler C-8080'i birinci yapıyor ama ( http://www.dpreview.com/reviews/olympusc8080wz/page20.asp ) ben sevemedim açıkcası.
Bu yetkili servis olayını biri açıklayabilir mi? Nikon'un yaygın mı? Olympus un hiç mi yok? Tamir fiyatları uçuk mu?
Benim kafamda Nikon sadece sevimliliği ile bile ağır basıyor. Belki D-70'in minyatur boyu gibi durmasındandır. Bir de alacağım ilk SLR like makine olacak, bir gönül bağım olsun istiyorum. Aksesuarları rahat bulunuyor.
Bir de ugur photo şöyle yazmış "Türkiyeden almayı düşünürsen,2 yıl erkayalar garantisinde kdv dahil peşin 875�, 6x279YTL,12ayx145YTL..." Bana peşinde bu kadar indirim yapmadılar. 12 ay taksitli fiyattan utanmadan %5 indirim yaptılar (Sirkeci - Aydınlar Foto). Nerede bu dükkanlar?
gonul bagi.. duydugum en guzel icindekileri gosterme sekili dogrusu..
kahveistey, neden nikon 8800 modelini almiyorsun o halde.. bir seyi eksikmis de biri fazlaymis gibi sorunlara takilmaya inan hic degmez.. alinca zaten onu cok seveceksin.. sana her konuda da destek olacak bir makine.. 10x VR zoom az birsey degil..
sen bakma insanlarin birkac olumsuz notuna; onlar hicbirseyi sevmiyorlar..
..
ben 1 sene baktim hangisi olacak diye.. uyuyamadim.. herbir detayi 50 kez dusunmekten hastaliklar gecirdim.. neye yaradi? hicbirseye.. oncaq sureyi fotograf cekemeden hasretle bekledim..
juggler tavsiyede bulunmustu bana -ki kendisinin tavsiyeleri cok ama cok ise yaradi, hepsinin dogru oldugunu gordum-, bu makineler zaten herkese hayli hayli herkese yeter diye.. aman yok dedim; bak surasi sundan 1 eksik olur mu simdi.. oluyor inan.. aldiktan sonra hic bakmiyorsun.. hedef fotograf cekmek, makinelerle zaman kaybederek belki de en guzel zamanlari kaciriyoruz.. hepsi buyuk markalar, uc asagi bes yukari ayni islevi karsiliyorlar.. kaldi ki nikon 8800 zaten cok ama cok hos bir makine............
İlgili olabilecek konular
-
-
Frontier 350 Magazindeki Kağıt Boyunu Değiştirdim
19 May. 2023, 00:31 eray1011
090419 May. 2023, 00:32
eray1011 -
Fujı 340 2 Banyo Ilac Bozuluyor Nedenı
20 Kas. 2021, 15:51 serdar0468
2189726 Oca. 2023, 20:22
mete007 -