cavo
cavo (üye)
İzmir / Amatör

1200 Ytl Bütçem Var Önerileriniz.

Merhaba arkadaşlar.
Uzun zamandır siteyi takip ediyorum.
Daha önce bir hata yapıp casio ex.z120 almıştım ve bir süre sonra makinadan soğuyup satmıştım.o zaman bütçem çok kısıtlıydı.Şu an ki bütçen maksimum 1200 ytl dir.

Canon s3 e niyetlenmiştim fakat bir kaç yerde kötü yorum okudum.Bulanıklık olayından bahsedenler oldu.Bu kadar para verip büyük eksiklikleri olan bir makina almak istemiyorum.

fuji s6500fd ye niyetlendim.İs gibi titreşim önleyici bir sistemi yok be optik zoom u kullanınca sorun yaratacağına eminim.

canon g7 nin incelemelerini okudum.Onun da eksikleri var.

Biliyorum bu paraya mükemmel makina bulmak zor.Fakat alabileceğim en iyi makinayı arıyorum.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.Işığınız bol olsun

#cavo' tarafından 01.03.2007 06:51:00 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 1 Mart 2007, 06:50 - İp: 85.***.**1.2
cangulay
cangulay (üye)
Adana / Amatör

Bencede pentax k100d. Nikon d40 ta dusunulebilir. hatta d70s. Eger spot alacaksanız o parayla gittigidiyordan ya da spot uruns atan yerlerden eos 350d falanda bulabilrisiniz rahatlıkla. S3 alırsanız ise evet pisman olursunuz, ama makine kotu oldugundna degil, bir yerden sonra size yetmeyeceginden. Gidip o parayı kompakt modellere bence yatırmayın. SLR en iyisi Tabi ben fotoğrafçılığın üstüne çok düşmeyeceğim SLR ile işim yok diyorsanız o başka

Tarih: 3 Mart 2007, 23:15 - İp: 85.***.**5.250
yakartt
yakartt (üye)
Adana / Amatör

hiç düşünme canon PowerShot S3 IS i gönül rahatlığı ile al aklın rahat olsun mükemmel bir makine bulanıklık olayı falan yok makine zaten her konuda seni uyarıyor ben kullanıyorum çok memnunum

Tarih: 5 Mart 2007, 05:00 - İp: 81.***.**6.26
yakartt
yakartt (üye)
Adana / Amatör

bu arada yazmayı unuttum pazarlık yap sakın 900 ytl den fazla verme

Tarih: 5 Mart 2007, 05:22 - İp: 81.***.**6.26
cavo
cavo (üye)
İzmir / Amatör

nerede 900 ytl ?

Tarih: 5 Mart 2007, 09:41 - İp: 85.***.**1.2
erkayalar
erkayalar (üye)
Adana / Firma

Selam canon S3IS cihazın hiçbir eksiği bence yok sanırım fotografta sorun oluyor bulanık çekiyor diyen arkadaşların önyargısı ayarlarını yapabildikten sonra kafan rahat kullanabilirsin

bu arada 950 ytl ye yardımcı olabilirim

Tarih: 5 Mart 2007, 11:20 - İp: 85.***.**0.155
cavo
cavo (üye)
İzmir / Amatör

selam erkayalar.
950 ytl fena bir fiyat değil.İnternet üzerinden alışveriş yaparak almak istiyorum.Bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.online satış yapan İnternet siteniz varsa bana iletirmisiniz ?

Tarih: 6 Mart 2007, 11:32 - İp: 85.***.**1.2
nicolayy
nicolayy (üye)
İstanbul / Amatör

BENCE SONY R1 AL.BİRAZ ARAŞTIR O FİYATA BULURSUN.MAKİNANIN FOTOLARINA BAK.İLERİDE DSLR ALMA İHTİYACI BİLE HİSSETMEZSİN

Tarih: 8 Mart 2007, 21:02 - İp: 88.***.**6.91
alkan061
alkan061 (üye)
Trabzon / Amatör

digital fotoğraf makinelerinde canonu tek geçerim. en azından servisi iyi. canon s3Is güzel bi makine. arkadaşımda var ve kullanma şansım oldu. Is gerçekten işe yarıyor. 12x optik zoom olan bi makinede zaten IS şart. hareketli ekranıda değişik açılardan fotoğraf çekerken çok rahat oluyor. ayrıca 0 cm süper makro özelliğiyle hiçbir ayrıntıyı kaçırmazsınız. makinenin mühteşem dizaynı ele oturarak tam kontrol sağlıyor. denklaşöre basarken titreme riskini azaltıyor. sonuç olarak 1000 ytl ye kadar erkayalar garantili alınabilirse benim ilk tercihim olurdu.

Tarih: 8 Mart 2007, 21:26 - İp: 88.***.**7.248
cavo
cavo (üye)
İzmir / Amatör

910 ytl ye koysepete.com dan aldım.
Çok süper bir makina olmadığını biliyorum ama kompakt sınıfta şu an en iyisi bence.Bir süre kullanayım daha sonra parm olursa dslr alırım.
Şu an ihtiyaçlarıma göre doğru seçim yaptığımı düşünüyorum.Yardım eden arkadaşlara teşekkür ederim

Tarih: 9 Mart 2007, 08:52 - İp: 85.***.**1.2