Fotoğrafçılık Forumları
A610 Sorun Lutfen Yardim Edin
Merhaba,
cumartesi gunu Canon A610 aldım 3 gundur sorunsuz calisiyordu guzel de cekiyordu mutluydum. Fakat bugun objektiften ışık değiştikçe diyafram açılıp kapandıkca tıkır tıkır açma kapama sesleri gelmeye başladı.
Ayrıca flahlı çekim yaptığımda flash patlamadan az önce kurt uluması gibi bir ses geliyor.
Bi de objektifte bi nokta var dikkat etmemişim alma heyecanlıyla.
Bunları yaşayan varmı çarşamba istanbul a aldığım yere götürüp değiştirmeyi talep edecegim. Bana fikirlerinizi söyleyin lütfen ne yapmayalım.
Son bi soru lcd ekran parmak izi olunca ne ile silmeliyim.
umarım garantili bir yerden almışsındır. ışık miktarı çok değişince diyafram değeri değişir, o anda duyulabilecek şekilde bir şıkırt sesi gelir o normaldir ama senin duyduğun ses o mudur bilemem...lcd için bence peçete bile iş görebilir, yeterki nemli olsun.doğrusu ben lcd ye pek önem vermiyorum gözlük için kullanılan bezler de faydalı olur...
garantisi var. sanırım değiştirme hakkım var 7 gün içerisinde.
Işık değiştikçe sesler gelir normaldir, ama flaştan önce uluma sesi falan duymadım hiç.. Git bir göster aldığın yere..
Flash'lı çekim yapıldığında öyle bir sesle karşılaşmadım ama ayarlarda self timer-3 nolu seçenekte öyle bir ses var. Nasıl bir şey olabilir bilmiyorum ama orayı da bir kurcalasanız belki bir şeyler çıkar.
selamlar o ses normalmiş haka arkadaşımın dediği gibi. objektiften gelen ışık değiştikçe oluşan sese de ustalar normal diyor. Gitmedim istanbul a aldığım yere. Yardımlarınız için teşekkürler.
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Sony Ccd-tr502e Pal Handycam Kristal Sorunu
28 Eki. 2024, 23:57 romantikhaydut
215229 Eki. 2024, 15:14
romantikhaydut -
-