Fotoğrafçılık Forumları
Zugurdun Cenesi
Bugun size 1 milyar dolar miras kaldigini ogrenseydiniz,
hayatinizda neler degisirdi?
Ilk olarak ne yapmak isterdiniz?
Keşkeee keşke,, öyle dese, bari sevap kazanır..
İyikide kafasını vurdu deriz biz de..
Ya tersini yaparsa başka şey deriz artık.
adam kafayı sıyırmış emmi.
belki alkol namzetli üzüm bile yiyebilir artık.
keza recepde öyle demiş idi.
Yer yer içerde, baksana tıknaz tıknaz olup tatilden döndü kırsalına mutlu halde,yalnız gittiği yeri beğenmemiş kaldığı yeri belki de, kim dediki ona oraya kumlcya git diye,a be müslüman.
Sera gazı yiyip döndü,zira alerciside var bir de..Sesi bilem değişmiş, zındandan boğuk boğuk gelen ses gibi konuşmaktadır, acep enseden mi boyunundan mı,kafasından mı bilemeyiz..
emmi adamın ense içe göçünce
haliyle gırtlak boğumlarıda birbirine geçmiştir.
eskiden kavak gibi boylu poslu yakışıklı idi müslüman.
şimdi keza yüzüne bakasın gelmez emmi.
lakin parasının hatırına estetik kaygıları geçici bir süre dert etmemek gerek emmi.
Evet öyle etmek gerek,okyanus ..
(sanduktan sonraki gün mü gidilecek güneye hem,, bilelim de.. )
Gerçi o işin ekimide var emme, geç'e sallamayalım, kırsalemmi vazgeçebilir bir sorun çıkartıpta. Bari evebeynlerini tatile götürdü ya, bizle rahat gelir..
Aman arefeye kadar çalışsın da, sanduktan sonra üçgünlük güneye gidince rahat eder gali..Başka topiklerde hesap nosunu, petetesini bilem veriyordu havale edin diye..,toplasında paraları götürsün bizi gali..
emmiler savunmamızı hazırladık 2- 3 saatte. sonra davet mukabili yemek yimeğe gittik. yidik. kaktüş meyvelerinide yidik keza. ellerimde dikenleri durmakta.
emmiler kafayı çarpınca hazar yok. hala cimriyi. hemde molierin cimrisi . yihohohaha. öhöm.
emmiler böyün sergiye gittim zabah. keza 5 te yatmış idim keza. lakin keman emmi ünnediği için gittim. sonra geldik savunma yazdık. kumköy emmi aradığında nerede ise uyku mukabili idim.
Ne içün ünnediki kemangil seni zabah zabah ..
emmi sergi yaptık. daha doğrusu keman yaptı biz baktık.
O da nerden çıkardı ki şimdi yaz günü remezanda sergi mergi,, izini kalmayınca kendini sergiye vermiş demekki, ceket felan mı giymişti sergide hem .