Fotoğrafçılık Forumları
Zugurdun Cenesi
Bugun size 1 milyar dolar miras kaldigini ogrenseydiniz,
hayatinizda neler degisirdi?
Ilk olarak ne yapmak isterdiniz?
emmi fotolar oruç bozan tarzında olmuş.
bozmaz, sana da bişi olmaz emme..kafanı vurdun bak,hâla azcık enseden boydan gitti emme ayaktasın şükür.
acaip yagmır gelmekte buraya hava azdı şimcik..pencireleri kapamalı bari,sert yağacakmış.
kumköy emmi siz bizden acık daha yaşlı oldunuzdan bu huriler size poz bilem veriyo çekinmiyolar sizden. lakin biz olsak sizden daha genç oldumuz için ürkerler bizden elektriksel bağlamda
tesfiyeci emmi öncelikle zenit yerine bi a700 alman ilazım. olmaz böyle. tabi vermezler sana. motur alceğine makina al. bak nasıl poz verirler o zaman sana.
demi emmi.
Gel bizlen dolaş accık, çekersin sende..,hep iş hep iş olmaz, torna tozu çapağı sakat iştir,sen tetanoz felan oldun mu ki hem..,paslı passız demirlerle de uğraşmaktasın.
Pazaremmi çüğürler deki çocuk kapesese de puanı götürmüş, toktur olcam diyormuş, çüğürlerde çobanlık yapmakta imiş şimdilerde,dün tevede dediler..
pzr emmi moturnan evdekini elden çıkarmam zira ikisinede biniyom
töbe töbe. tesfiyeci emme sende az değilmişsin.
emmi okumadım habarları.
para harcamaya korkuyor o ondan eyle hep pzremmi,,almıyor baksana senin ayediyüzü..
haşikşbeşi satsana asıl sen ona,bol bol panoramik çeker durur tükanı çevreyi felan,kıvılcım çıkaran sahneler çekerdi ortam bulursa tükanda.
satam emmi. aldığımız fiyata keza. 850 ye verim ona.
ben yattım gali.
aranızdaki şehir mail kadar yakın, ya o sana gelir ya da şehir sınırında biryerde buluşun,sat alatını ona bari..