Fotoğrafçılık Forumları
Zugurdun Cenesi
Bugun size 1 milyar dolar miras kaldigini ogrenseydiniz,
hayatinizda neler degisirdi?
Ilk olarak ne yapmak isterdiniz?
Emmiler etmeyin gitmeyin 170 km ye rahat çıkabilmekte araç.
Keza 130-160 arası çok canlı motur.
Lakin opellerin sistemi farklı. 16 valve (almancası ventil emmiler) olduğu için düşük devirlerde biraz cansızdır. Lakin yüksek devir hızlarında iyidir.
Keza renonun 1,5 dci 8 valve motorları da düşük devirlerde eşek gibi zıplıyor. 65 beygir cliyoyu yerinde zaptedemezsin. Lakin yüksek devirlerde tıkanıp kalıyor araç.
Emmi corsa ile albea nın multijet motoru aynı motor. Çık istanbul taksicilerine sor. Albea ile motoru açtırmadan 550 bin km de olup da halen çalışan taksiler gördüm içinde insan yok idi. nice insanlar gördüm üzerinde elbise yok idi.
Emmi hep opellerde bu sorun varmış. Yakıt bilmennesinde arıza çıkarmış. Bİrde manifold. Standart arıza. Direksiyon kutusunu saymamaktayım.
Emmi test ettiğin gibi hunday moturu mükemmel performans ve sissizliğe sahap. Alamancılar dizel olduğuna inanamadılar. Fosfagenin takır takır dizelinden sonra çok sessiz geldi demekki.
Renolar niye 8 ventilli acep. 16 koysalar olur 125 bg emmi. zamanını beklemekteler demekki.
O dediklerin belli korsalarda oluyor pzremmi, binzinlilerde yok eyle bişi (iyisini alırsan) ..
yisinler efendim yisinler.
benzinlilerde yok dedikya.
Emmi bende eski kasa sw passat var 1.6 dizel 12 kuruş yakıyo çokda güzel gidiyo. Pazar emmi Arazi al Kiraz ,Vişne , Ayva, yap sizin orlarda iyi olur Elma yapma her taraf elma olmuş galikin. Emmi bak gençlikde olur böle şeyler Sona çoçuklar böyüdümü yapaman gali. Benim PAPAZ ERİĞİ var 100 gadan Eyi kötü getiriyo her sene
Allah daha çok vesin emmi. steşin pasatları severim.
Şıırrr Şıırrrrr.., şimdi buradan mazıt akmalı ki doldur doldur gez gali..
.
Şırrrr, Şııırrrrr..