Fotoğrafçılık Forumları
Zirvede Yakma Sorunsalı 12/07/2009 Pazar
Ateş yakıldı iştişare yapıldı, ne yakıldı ne yakılmadı bilinmez..Ama ateş yakıldı ,sönmeyecek ateş bu..İsteyen istediğini burada gelir yakar artık, emmiler..Ateş hazır..
Ateş-i suzan-i firkat
Ekleyin gali..
[Lazut'un da kulakları çınladı gali ]
-bermuda şeytan üçgeni değil ki bu seni içeri çağırıp kayıp edelim..Gel hele kolay..
Deseydin ya, kombici dolu ..kaça patladı sorması ayıp..?
Tamam abi gelirim yarın.
Yiğidin ortamı meydanda olur zaten.
Hangi meydana geliyim abi hergele meydanına mı ?
bak hala spesiyel konuşuyolar yavu.
At ölür meydan kalır,,
Yiğit ölür Şan kalır.. [duydun mu pazaremmi..]
hesaplı patladı abi. sağa sola sormaya gerek kalmadı.
ünlü birine yaptırdık. sarayların kombisini yapan bir adam.
aşağısı zaten bizi kurtarmazdı. pazarbeye dönerdik alimallah taşra avukatı mertebesi.
abi bana radyatör ayağı lazım. sağ üst köşedeki ayaktan.
Ayaksız olsa olmazmı radyatörün peki..?
Yeni çıkanlar ince,daha iyi ısıtır ve ekonomiktir keza..ne ettin ki sen,kalınlardan mı taktırdın yoksa.?
Yok abi petekler değişmedi.
Kombi takıldı artı tüm tesisat değişti yenilendi. Bakır boru tesisat döşendi benim büroya. %85 daha az yakıp %30 daha fazla ısıtıyormuş bakır tesisat. Yani 85 ödeyip 130 liralık ısınıyormuşsun.
Ortalık şimdi toz toprak. Büro içi mukabili.
Bigün gelsene abi büroya. Sana ayran yaparım koyun yoğurdu mukabili. Yumurta kaynatır yeriz öğlen yemeğinde. Hem benim büronun terası var istanbul manzaralı. Fotoğraf çektiririm sana kira mukabili.
Gelirim tabiki, yayan veya arıbalı belkide..Haliç köprüsünün ortasındaki o dev çukuru yapmış mı yapmamışmı yol taşeronları kontrolde ederim keza..Amma kazalar oluyor orada,şikayet eden yok hiç..Diyorlar birde sigarayı bırak..
Evvela yollardaki dev çukurları görseler bari.Bir de küf küf vapur bacası gibi eksoz çıkaran o otoboslar yok mu ah, milleti zehirliyor yolda,yayanlı yayansız giderken..meşhur salas vapuru bu kadar duman çıkarmaz idi okyanus..Turan emeksiz gemisi de, biri şimdi mudanyada otel olmuş gemi erbabında gıyabında..Salas olanı da çanakkale boğazında kaderine terk idi..
Salas vapurunu bilmem de. turan emeksiz i görmüş idim. belki de binmiş idim. hafıza-ı beşer nisyan ile malüldür abi hor görme.
büroyu öğrende ara sıra uğra bari. böğürtlen getirirsin elim boş gitmeyim mukabili. beraber yeriz buzdolabında soğutup.
Böğürtlenler ağustos onbeşte olacaklar kumköy tarafında dolu dolu..Orada taze koparıp yeriz daha iyi ya..Dev örümcek te çekeriz, elimizi uzatıp yemişi koparırken diken aralarından makro..
Ya şu uzun tipli taze diğirmendere findukları olurdu bu sene, göremedim ben hiç..Zelzelemi olacak gene ne.?
İlgili olabilecek konular
-
Nıkon 70-300vr&tamron 70-300vc Sorunsalı
29 Eki. 2014, 18:33 carpediem1302
0213029 Eki. 2014, 18:33
carpediem1302 -
Nikon D3100 Kullanıcları Sorunsalı
25 Haz. 2013, 23:28 barmyworm89
3265821 May. 2014, 12:57
tahadonmez -
-