Fotoğrafçılık Forumları
Zirvede Yakma Sorunsalı 12/07/2009 Pazar
Ateş yakıldı iştişare yapıldı, ne yakıldı ne yakılmadı bilinmez..Ama ateş yakıldı ,sönmeyecek ateş bu..İsteyen istediğini burada gelir yakar artık, emmiler..Ateş hazır..
Ateş-i suzan-i firkat
Ekleyin gali..
[Lazut'un da kulakları çınladı gali ]
valla öyle oldu şaban abi. bi yol açıldı ama zamanını çok erteleyecez gibi
300mm f4 bir de 1.4 çevirici var ama ikisi 1800 dolar gibi birşeymiş
geniş açıya devam
ayarın kuşu güzel çıkmış.
sana cevap veremiyorum cumaya gittim gelecem pazar emmi anladın sen karikatür mertebesinde
anladim ben onu
Yahu lazut emmi, birgün evvelinden haber etsene a be müslüman..,,kalkar gelir gar önünden veya adapazarı kavşağından alırdık seni, doğruca kütahya..Arabada beş evde onbeş yani..
Arabada yer vardı bolca zati..kabahat sende..
Çanakkaleye de gitmişsin mesela sen,haberimiz var lazut..,ne iş arsa marsa filan..Borsa da var sende gali..Tüühh..
Ankaralı namık abi.
arabada beş evde onbeş. hoşumada giderse bedave.
Okyanus yarın şabanemmiyi davulsuz zurnasız çerkes etemin yanına yollayacağız gali, sen nerdesin yarın hem..?
yarın istanbul e5 manzaralarındayım abi
bizim büroyu merkezi sistemden ademi merkeziyet ısınma sistemine geçirdik kombi mukabili.
toz toprak mertebelerindeyiz abi.
yarın çay ısmarlarım dersen çıkarım ortaya.
Atla akbille gel meydana..Hangi meydan dersen orası kolay,şam yolu dümdüz keza..Bulursun bizi..
Pazar günü kandil zati, o günü sabahtan yaparsın kalan işleri tenha tenha, moloz döksen de kimse görmez seni emme mantalite gereği..Yıkanırsın geçer toz nedir ki..
şahsi konuşmalarınızı beşli onbeşli dışarda yapınız lütfen.
İlgili olabilecek konular
-
Nıkon 70-300vr&tamron 70-300vc Sorunsalı
29 Eki. 2014, 18:33 carpediem1302
0213229 Eki. 2014, 18:33
carpediem1302 -
Nikon D3100 Kullanıcları Sorunsalı
25 Haz. 2013, 23:28 barmyworm89
3266021 May. 2014, 12:57
tahadonmez -
-