Fotoğrafçılık Forumları
Yemekdeyiz Ve Ganjin
evet arkadaşlar bu topiği acmadaki sebeb maülüm arkadaş ganjin şimdi soruyorum size ganjin yemekdeyize katılsınmı katılmasınmı bu cecoronlukla bu maydonozlukla her konu hakkında fikri ve zikri olan arkadaş yemekteyize katılıp ordakilerin hakkından gelirmi gelmezmi
not : tabi bu topiğide de sildirmezse cevaplarınız bekliyorum
abi fıkra derken? avukatlar gibi cmuk bilmem kaçınca maddesinin bilmem ne bendinin kaçıncı fıkrası mı yoksa namı kemal, temel fıkraları mı
Gaijin'e söylemem gerekipde ihmal ettiklerim hatırlatılmış.. Çağdaş, pek arayıp soramadım, hayırsız arkadaş oldumya.. Bize ikram ettiğin akçaabat köftenin tadı halen damağımda.. Yapanında ikram edeninde ellerine kollarına sağlık.. Amcanın ve diğer büyüklerininde ellerinden öperiz.. İnşallah tekrar bir araya gelmek nasip olur.. Kendine iyi bak...
demek akçaabat köfte he...
yazdım bi kenara...
neyse bu topirikin asıl amacı neydi yahu, finonun resilliğinden başka bi amacı da varmıydı ki?
şu an yok abi belki işe yarar bi amaç buluruz belki
fino pardon nino kayıpta.
Gören, bilen varsa acilen topiğe haber versin.
Bulaşıklar için mutfaktan bekleniyor.
#sultann' tarafından 16.10.2009 11:48:45 tarihinde düzenlendi.
fino maçı kaybetti mi abla son durum beraber görünüyor altın gole kaldı galiba iş
çoktan kaybetti ablam.
Zaten baştan belliydi kaybedeceği ama (burada bir atasözü cuk otururdu ya)
Gereksiz , görüntü kirliliği yaratan bir toprik olduğunu o da çoktan farketti ama neyse bize de iyi atraksiyon oluyor arada böyle. Pasımız siliniyor.
ganjin kim.
iyi oluyor iyi...
küçük bir çocuğun feryadıdır.
+biy gün bende senin gibi oljam gayjin abi, senin gibi ünlü oljam ve en çok şunu söyleyecem herkeşe.
minominomino