Fotoğrafçılık Forumları
Yemekdeyiz Ve Ganjin
evet arkadaşlar bu topiği acmadaki sebeb maülüm arkadaş ganjin şimdi soruyorum size ganjin yemekdeyize katılsınmı katılmasınmı bu cecoronlukla bu maydonozlukla her konu hakkında fikri ve zikri olan arkadaş yemekteyize katılıp ordakilerin hakkından gelirmi gelmezmi
not : tabi bu topiğide de sildirmezse cevaplarınız bekliyorum
mumbar dolması nedir eray.
Neyi dolduruyorlar. Bağırsak gibi bir şey galiba.
Mehmet o fotodan hiç bahsetme aman aman.
Bak intikamı acı olur benden söylemesi.
burdan site ahalisine sesleniyorum!
ey pazarbey! sabah sabah seda sayana takıl. hatta katıl.
kontrast! latif doğan'la küstüm şova iki kişilik biletim var. bana katıl.
rokomettin! ahmet çakar'la şansa bak hala devam ediyosa katıl. hatta ahmet çakara bi kafa çak da ben de rahatlıyım sen de, ahmet çakar da...
intikamını kestiremedigim icin sadece lafta kalıyor
korkuyorum yhani
sultan abla ne sen sor ne ben anlatıyım mumbar dolmasını. yaşayalım direk.
noluyo yine..
kim kime çakıyo..
çaktırtmayın bana çakmağınızı..
dağılın ulen...
mino önce sen dağıl..
ayar seni toplar.. adamın misyonu bu.. nerden buluyosa topluyo bütün milleti ankaraya..
arıyorum.. "ayar nerdesiniz napıyosunuz geliyorum" diyorum..
abi az önce hava alanından buruşmaya gelenleri aldım şimdi tren garına hareket halindeyim onları kaleye bıraktıktan sonra otobüs terminalinde mahsur kalanları kurtarmaya gidecem" diyor..
mino olay budur..
yemekteyiz falan hikaye..
zaten sevmem o programı..
allahın nimetine kusur bulan adamlardan hayırmı gelir..
aklını başına al..
fotoğraf araçtır.. amaç değil..
sosyal ol biraz..
yemek yap
bizi çağır..
pazarbeyi çağırma.. hepsini yer..
ben burdan gidiyorum hiç hoşlaşmadıgım biri geldide
aşk-ı memnu dizisine nasıl başvurabiliriz? eleme kriterleri ne? sizce beni alırlar mı? abi iki tavsiye verin mülakatında napıyım?
eskidost ahmet çakar sevilmez mi? şeker gibi adam. adı geçti hemen gidiyosun olmadı bak.
ehliyetin varmı söle seni oranın söförü yapıııyım ama agzın sıkı olcekk evde herkes birbirine girmis durumda tren yapıyorlar senin kimseye bisi sölememen lazım biraz zor ama ayarlarım