Fotoğrafçılık Forumları
Utancımdan Yerin Dibine Girdim.
Arabamda duruyordum.Bİzim çocuklar arabanın içine jelibon poşeti atmışlar. Bende arabadan atıverdim.Hiç yapmazdım halbuki.Hatta arabada birşey yense artıklarını kesinlikle dışarı attırmazdım.Ama nasılsa Yaptım işte. BU sırada arkadan gelen bir er bunu görüp poşeti alıp çöpe attı. YErin dibine girdim.Öyle utandım ki, öyle utandım ki. O çocuk yüzüme tükürse, sövse bu kadar utanmazdım.
Teşekkürler o ere.Bana müthiş bir ders verdi.
Yi tabii,bademcikini alırlarsa bilem,kilo ile dondurma yidiriyorlar kişiye emmi..Mantalite öyle tıb mertebesinde..
ben yarım litre yirin.
ziya şark sofrasıda intihar mukabili olmuş.
kebaplarını hizmetini ve ortamını hiç beğenmez idim.
lakin allah rahmet eylesin.
para herşey demek değil.
çok para mutluluk getirmiyor emmi. kendimden biliyorum.
Gel sen helede yolda ne mevzular olacak,,anlatırım sana gali..
Sende dikkat et balkona felan çıkınca,,baca varmı diye çatıya çıkarsın ,,kestirmeden aşağıya sonram..
Adam çok acılar çekmiş keza. Yazık . Bİlirdim adamları iyi adamlardı. dediğin gibi Allah rahmet eylesin. Lakiin ne olursa olsan etmemek lazım intihar. Allah taksiratını affetsin.
Okyanus duydun mu bak herşiy para demek değilmiş..
İntaharda künahtır zati..
Pzremmi bir ara sanayiye gitde arabanın ön takımına bir baktırıver,,erazilerde geziyorsun,,uzun yolda bari rahat edelim cümbürcemat,,rot rotil balans baktır gene de..
Taşlar ses yapıyormu hâla,davlumbazına çarptıkça.. .
hemde nasıl emmi. dava açmayı üşünüyorum. örnek mukabili. eğer açadr ve kazanırsam örnek olur. binlerce matriks sahabı açar dava. veriri i30 cw açmıyayım diyeyim.
bakım tamam emmi. 10 numra.
Dava aç gali,,, yıllar evveli upelde passıatda dirksiyonda hafif ses var diye millet öyle etmiş idi,,o arabaların tümünü geri çağırdılar, ecnebinel tamimi yayınlayaraktan..Sende yap derhal..
Geleceğin meslekleri arasında biyokimyager ve biyofizikçi, satış yöneticisi, salgın hastalıklar uzmanı, bilgisayar sistem analisti, temsilci ve yönetici, pazarlama yöneticisi, üretici, aktör, bilişim hukuku alanında avukat, reklam müdürü, yönetim analisti, ikinci eğitim yöneticisi, finans yöneticisi, pilot, jeolog, piyasa araştırma analisti, hisse satış temsilcisi bulunuyormuş..
Robotik Sorunlar Avukatlığı: Üretim ve hizmet alanlarında satın alınan robotların kullanımında karşılaşılan sorunların çözümünde, robotları üreten, satan, kullanan kişi ya da kurumların hak ve sorumlulukları alanında çalışan sektörel uzman avukatlar olacak imiş..
emmi biz insanla baş edememekteyiz keza. robotla nasıl baş edelim.
bak bakalım burası niresi.
İlgili olabilecek konular
-
Ürün Çekimi İçin Beyaz Fon Perde Yerine Sotr Beyaz Güneşlik
28 Eyl. 2023, 22:43 bombom95
081428 Eyl. 2023, 22:44
bombom95 -
Nikon D5000 Yerine Nikon D3200 D7000, Canon 600d, Sony A58
27 Oca. 2022, 20:01 muharremuzun
1206719 Eki. 2022, 18:24
fedayi_86 -
Canon 550d Yerine 100d Almalımıyım ?