Fotoğrafçılık Forumları
Utancımdan Yerin Dibine Girdim.
Arabamda duruyordum.Bİzim çocuklar arabanın içine jelibon poşeti atmışlar. Bende arabadan atıverdim.Hiç yapmazdım halbuki.Hatta arabada birşey yense artıklarını kesinlikle dışarı attırmazdım.Ama nasılsa Yaptım işte. BU sırada arkadan gelen bir er bunu görüp poşeti alıp çöpe attı. YErin dibine girdim.Öyle utandım ki, öyle utandım ki. O çocuk yüzüme tükürse, sövse bu kadar utanmazdım.
Teşekkürler o ere.Bana müthiş bir ders verdi.
evet emmiler özlerim. zira paramı ben haramdan kazanmamaktayım. tam aksine topraktan çıkarmaktayım. hemde ne zahmetler ile.
gdimeme ben sizlerle.
Ne diyon pazaremmi,kelimeler ve cümlelerinde düşük oluşmuş,tam açsana mevzuyu..
Hadi bilg'ın bozuk,klavyende mi bozuk ki..
NE bilem ben emmi yazmışım. Okyanus gibi saçmalamışım.
Pazaremmi biryere yümeğe gitti herhal,ortada yok hâla..
İğne atsan yere düşüyordu ama kalabalıktı bugünde..
emmi bu kırsallı büyük şeherleri ancak filmlerde görebilmekte keza.
o yüzden sürekli film izlemekte ve kilo almakta keza.
Hep öyle yapıyor,, bizde o gelmedi diye çekiyoruz ona,,izlesin seleronu ile diye..
Yok sis felan olmaz o günü,, rahatça gidilir trakyaya zira..Böyyük karıştıran beldesinde küfteler kilo ile emmi, lakin ben kafama göre pişirttiriyordum ama gittiğimde..
Kilo ile takdim şekli, mantalite icabı imiş emmi..Efesli felandı evvelden~şişe mukabili ,,hava iyi oldumu dışarıda da yidirip işiriyorlar keza orada..Dönüş yolunun üstünde zati..
Duydun mu pzremmi sen de..
emmiler aman dikkat. domuz ve at eti mukabili olmayın. böyün bi akraba hakkın rahmetine kavuştu 2 yıllık yatalaklıktan sonra. köyden gelirken bi pikapta 2 at gördüm. Sanırım İstanbulun tarihi yerlerini gezmeye gitmekte idiler.
emmiler filimlere çok para verdim. keza bugün kütahya hilton otelin altındaki mikrostan yaşar nurinin kitabını alacaktım ki almadım fakirlik mukabili.
-heryerde yimiyoruz zaten emmi,bildik yerler var oraları açıyor bizi zati..
Gelsin bakam atlar eşekler,, ..
Geçende de yarış atlarını gezdim,şöyle bir baktım hayvancağızlara ,,anladın de mi..
Yeme mukabilimi bakttın. Essetik ameliyat yaptırda kurbanda kes ucuz mukabili.
İlgili olabilecek konular
-
Ürün Çekimi İçin Beyaz Fon Perde Yerine Sotr Beyaz Güneşlik
28 Eyl. 2023, 22:43 bombom95
081428 Eyl. 2023, 22:44
bombom95 -
Nikon D5000 Yerine Nikon D3200 D7000, Canon 600d, Sony A58
27 Oca. 2022, 20:01 muharremuzun
1206719 Eki. 2022, 18:24
fedayi_86 -
Canon 550d Yerine 100d Almalımıyım ?
07 Oca. 2017, 01:45 tiwamne