Fotoğrafçılık Forumları
Telefon Faturası Sorunu
haberleşme ücreti : 8 ytl
fatura toplam bedeli : 26 lira
ben çözemedim bu faturayı. memleketin okumuş yazmışları sizlere sesleniyorum
nedir bunun açıklaması ? hep konuştuğumuzun 3 katını mı öderiz ?
cncci sen kimin fake üyeliğisin?
üstadım o saydıgın gazetelerin dogan grubu medanın haberlerini yalanlamaktan yalan haber yapmaya zamanları olmuyorki hic birini savunmuyorum diyorsun ama aldıgın gazeteler belli diger gazetelerde kitap veriyo mesela yani tarafsız degiliz hic birimiz.
Tarafsızım diyen yalan söyler.
Bende hepsini internetten takip ediyorum hepsinide okuyorum karsilaştırıyorum.
Bundan dolayı bu gruptaki gazetelerin bu denli yalan haber yapıyolar şeklinde karşı bir grubun söylemleri var bukadarda haber durduk yere yalanlanmaz heralde en son kümesteki tavukları secmen yazmışlar haberi var evet adreste kümes var ama 4 katlı apartman da var bu nasıl haber. Simdi haberleri bu kadar tutarsız medyanın yazarları haberleri referan kıstas alınıpta burda gösterilemez yüzde yüz dogrudur denmez bence benim tepkim buna önyargı degil
okumadığım gazeteler : Taraf, vakit ...
gerisini okurum, en azından bir oalya nasıl bakmış diye, başlıklarına bakarım..
ve inan bir çok kez cemaat gazetelerinin komik duruma düştüğünü gördüm.. ama burada bunları övüne üvüne anlatmanın pek de bir faydası yok..
hepsini okuyorsa insan, kendi tahlilni yapar...
biri burada, bir haberi bir gazeteden örnekleyerek veriyorsa, sen de gelir bu haberin asılsız olduğunu bir diğer gazeteden alıntılayarak ıspatlarsın.. olur biter...
ben sorun etmem, teşekkür ederim..
ama sen hala ıspatlamadın, arap yatırımcıların ulaştırma bakanı kıyaklı kaldırımlara baz istasyonu dikmesini?
hassas bir konu benim için, 1 halk ın iradesine tecavüz, iki sağlığına tecavüz..
2 gün önce bir yakınımı kaybettim, kanserden..
belki bu yüzden hassasımdır...
ölümlü dünya, kavgaya gerek yok.. cemaat ve biyat kültüründen çıkıp, aklın ivmesine girmemiz gerekir diye düşünüyorum... sadece düşünüyorum, salık vermiyorum.. haddim değil...
selamlar..
Siz ispatlarmısınız bu haberin doğruluğunu gidip baktınız mı arabın sokak ortasındaki baz istasyonuna gördünüz mü gözünüzle kaldıki ben bu habere yalan yazmıs demedim bu gaztenin cok yalan haberi olmustur okurken 10 kere düsünün demek istedim yoksa dogruda yazıyolar arada bir.
Basınız sagolsun bu arada Allah taksiratını affetsin rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
Hassasiyetinizi anlıyorum ama konuda arap akpli bakan olunca sanki daha bi hassas oluyoruz turkcel telsim vs dikti yıllarca bundan
1- Baz istasyonu zararları tartısılıyo cogumuza gore zararlı ve yanlıs (ama cep telefonu kullanırken iyi)
2-Kaldırımı ne kurarsan kur ,isgal tatmiyle yanlıs
3- Malum medya grubundaki haberleri referans gostermek bana gore yanlıs
Baz istasyonlarından cok sigarayla mucadele ki siz bununla eminimki mucadele ediyosunuzdur mücadele etsek hassasiyelerimizi buna yogunlastırsak kanserle mücadele icin daha faydalı olacaktır ve lütfen kan verelim
Ben samanyolu ve kanal7 dışındaki hiçbir habere inanmam. Çünkü o kanallar birkere müslüman kanallar. Yalan ve gıybet çok uzak onlara
evet güzel söylemiş üstad, atomu parçalamaktan daha zor...
arkadaşım, bak, ben o kaldırımları da izledim tv de, o belediye başkanını da dinledim , halkın isyanını da... canlı yayında... haber doğru... o mahalle isyan etti, imza kampanyası başlattı... yarın benim mahalleme de böyle bir tecavüz devlet eli ile olursa ben de isyan ederim... isterse iktidarda chp-mhp- anap- dp falan olsun fark etmez...
sonra, kanserle mücadele için zaten cep telefonunu çok sık kullanmayın, 1dk dan fazla konuşmayın derim, bazen çok uzatanların yüzüne kapattığım olur, ama bilirler bu konuda deli olduğumu, kızmazlar..., sigara içmeyin, fast food, kızartma yemeyin diyenlerdenim, bu yüzden arkadaşlarım dalga geçer , yeşil mustafa derlerdi.. sonra, ellirindeki sigaraları kırmaya başladım, adım betona çıktı.. deliyimdir bu konuda... en yakınlarımı kaybettim, geçmişte, babamda püfür püfür içiyor, engel olamıyorum, çıldırıyorum, bir gün bu sebebten öldüğünde muhtemelen kafayı oynattığımdan hasteneye kaldırırlar beni.. bu gencecik yaşımda, hiç tahmin etmeyeceğizin acıları çektim, çekiyorum...
daha sonra, türkcell vs , bunlar evlerin damlarını satın alıp dikiyorlar ,istasyonları.. bir çok ev bu yüzden davalık.. biri de en yakın arkadaşım.. kendisi av. ve bu konu ile ilgileniyor... ki size gösterdiğim yazıdaki yazar da, milletin evini para ile satın alıp dikiyorlardı, şimdi devlet eli ile kaldırımlara dikiyorlar diye isyan eden biri...
bence kırın artık önyargınızı...10 defa düşünün, ama her gazeteyi okurken düşünün..
ben cemaat gazetelerine 1 lira bile vermem, nasıl olsa geliyor onların parası her yerden, tıkır tıkır... ama bana her gün hediye edin, bedava verin, alır okurum kitap eklerini... kitap eki söz konusu olduğunda ayrım yapmam... vakit ve taraf gazetesi hariç.. onlar pkk lıalrın ve tecavüzcülerin savunucusu.. onları asla affetmem.. okumam da... diğerlerine karşı, altını çiziyorum, ön yargım yok, yalanları zaten hepsini bir okunduğunda ortaya çıkıyor... akıllı olmak yeterli...
daha fazla uzatmayalım.. konu anlaşıldı sanırım..
ha bu arada, migren abi fake üyelik dedi sizin için.. buna da karşıyım.. fake bile olsa, bir başkasının 2. üyeliği de olsa, görüşelerini istediği gibi savunur, dile getirir. ben de karşı görüşlerimi belirtirim olur biter... yeter ki kimse kimse ye küfür etmesin, (el hareketi çekmesin)... ha fake üyelikse aten o üyeliği açan kişi utanır, vicdanı affetmez onu.. vicdansızsa yapacak yok... onu allaha devretmek gerekir...
''cncci sen kimin fake üyeliğisin? ''
önyargı buna denir.Sizce kimin ikinci üyeliğiyim bakalım kime yakınım merak ettim
Konu zaten acık ve anlaşılırdı. Meseleleri değerlendirirken hakkaniyetli olalım. Entellektüel cücelik yapmayalım
fuji msnden birbirtinizi fazla gaza getirmişiniz. Özellikle sen, saygısızlık edecek kadar da gaza gelmişinya hadi neyse..
Ben cncci ile aynı fikirdeyim. Asıl siz önyargılarınızı yıkın da azıcık samanyolu ve kanal 7 izleyin(okuyun).. En tarafsız ve yalansız haber onlardadır çünkü müslümandırlar..
cncci seni sevdim ama azıcık da şakadan anlamanı beklerdim..
"fuji msnden birbirtinizi fazla gaza getirmişiniz. Özellikle sen, saygısızlık edecek kadar da gaza gelmişinya hadi neyse.. "
bu cümleyi 5 defa okudum anlamadım... şakaysa onu da anlamadım... ironi ise onu da anlamadım
kim kimi msn de gaza getiriyor, anlamadım... ben kömür yakıyorum bu arada.. gaz a zam geldi
İlgili olabilecek konular
-
Sony Ccd-tr502e Pal Handycam Kristal Sorunu
28 Eki. 2024, 23:57 romantikhaydut
231029 Eki. 2024, 15:14
romantikhaydut -
Gmail Hesabı Açma Android Telefona Mail Hesabı Oluşturma
21 Eki. 2024, 20:38 prodersler
019521 Eki. 2024, 20:39
prodersler -
Kendi Telefon Numaramızı Öğrenme Imeı Kodu Öğrenme
02 Eki. 2024, 18:48 prodersler