Fotoğrafçılık Forumları
Tebrikler Bursa!!
Bir sezonun bitebileceği en güzel sonuçlardan biri ile bittiği için Tebrikler BURSA!!
Fenerbahçeye yaklaşık ondört yıl önce bize yaşattıkları acıyı aynen yaaşattıkları için Tebrikler TRABZONSPOR..
ŞAMPİYON BURSASPOR!!!!
HELAL SANA ANADOLUNUN İKİNCİ ŞAMPİYONU!!!
cinas teessüf ederim..Bir karadenizli olarak hiç yakışmadı sana yazduklarun..Piz rizeyi da severuk Bursayyi da..Ama sevmeduğumuz pi takum vardur o ta fenerpahçetur..
Şindi puna pi da sen eklendun ..Alacağun olsun
Piz rizeyi da severuk Bursayyi da..Ama sevmeduğumuz pi takum vardur o ta fenerpahçetur..
MAKARA, ofsayt'ı herkes biliyor artık yahu, o eskidendi.. baksana, maçlarda bayanlar erkeklerden beter katılımcı nerdeyse
ben , kendimi fazla kaptırınca, ağzımdan kötü şeyler çıkabilir diye, dışarda izlememeye çalışıyorum
ofsaytı herkes bilir mi??
Yahu Allahtan faul nedir diye sormadı..
ben en son ablam kaldı bilmeyen sanmıştım
Ona da , tavla pullarıyla izah etmiştim, siyah takım -sarı takım, zar da top oldu...
sıkı maç olmuştu hani
eee neyse ozaman bilmemek ayıp değil...
ofsayt: eğer hakem satılmış ise ve kazanması gereken takımın kalesinde tehlikeli yaklaşılıorsa ve her an gol yeme durumunda başvurulan en baba kuraldır.
çoğu kez atılan goller ofsayt yüzünden verilmemiştir.
benim aklımda da bu şekilde kalmış..
satılmış hakemler
satılmış anonsçular
en böğük fener
ofsayt: bir hakeme sorulur ıssız bir adaya düşşen ynına almak istediğin 3 şey nedir diye?
1- ofsayt
2- ekmek
3- su
Bükemediğin bileği öpeceksin..
1 - Tirabson sipor (kupadan dolayı)
2 - BursaSpor (şampiyonluktan dolayı)
bunlara laf sokamam da..
ama
eziktaş ile 6S' ne oluyo onu anlamıyorum... ellerinde bursa ve tirabson bayraklarıyla sevinç gösterisi yapıyorlar..
elin bayrağı ile stada girilir mi yav.. ayıp be..
bursaspora lafım yok benim de. hatta çok sevindim diyebilirim. bir yerlerden okuduğum, ağzımda sakız olan "ey ilahi adalet sana kavuşmak için ölmek mi gerek?" sözünü bir nebze olsun çürütmüştür... ama bizim maçı izlerken oğlumun "sen ne biçim fenerlisin?" sorusuna cevap veremedim ayrı mesele..
drabzunspora gelince; '96'da hani şu kendi evlerinde şampiyonluğu bize kaptırdıkları gece hırslarından deplasmandan dönen rizespor kafilesinin yolunu kesip otobüsü taşladılar, iki futbolcu hastanelik oldu. sebep? " bu şehirde barındırmayız" dedikleri fenerbahçeyi rizede ağırladık.. o gün bugün ayrı bir antipatim var drabzunspora.
şampiyonluk kupasına hasretleri fenerin türkiye kupası hasretiyle yaşıt sayılır ama yine de 27 +1 sloganı atarlar. iyiki bi çakıl taşı oldunuz
#cinascinas' tarafından 19.05.2010 11:39:31 tarihinde düzenlendi.
teessüf ne bu arada iyi bir şey mi?
İlgili olabilecek konular
-
Bursa'da Nerede Film Yıkatabilirim ?
24 May. 2020, 18:50 gokhank14
81675420 Oca. 2022, 16:50
cambazoglu -
-
Psd Vintage Kış Arka Plan Tasarımı Tebrik Kart
27 Oca. 2016, 23:40 byalicoban88
0151527 Oca. 2016, 23:40
byalicoban88 -