Fotoğrafçılık Forumları
Tebrikler Bursa!!
Bir sezonun bitebileceği en güzel sonuçlardan biri ile bittiği için Tebrikler BURSA!!
Fenerbahçeye yaklaşık ondört yıl önce bize yaşattıkları acıyı aynen yaaşattıkları için Tebrikler TRABZONSPOR..
ŞAMPİYON BURSASPOR!!!!
HELAL SANA ANADOLUNUN İKİNCİ ŞAMPİYONU!!!
Bir GS li olarak;
Trabzon'dan sonra şampiyonluğu anadoluya götürmeyi başaran,
Bursasipor'u,
Taraftarını,
Ve bu takımı tutan, gönül vermiş tüm fotograf dostlarını kutluyorum...
Desi süpersin yaaa çok güldüm hemde çok.
Atkı:19.95 Forma:89 TL maç bileti:100 tl
Fenerin ŞAKADAN şampiyonluk sevinci;;PAHA BİÇİLEMEZ ))
Bende bunada çok ama çok güldüm Desi senin espirinde çok güzelmiş...
Üzüldüm gariplere lanet olsun içimdekı ınsan sevgısıne
pantocom... haksız olduğun bi taraf var. daum meselesi..
lig ikincisi olmuş bir takımın türkiye kupasını ve lig şampiyonluğunu kıl payı kaçırmış olmasının tek sorumlusu teknik direktör değil..
guizanın ısrarla oynatılmasının altında başka sebepler var.. tamam çok mantıklı ve haklı değil bize göre ama Fenerbahçe yönetimi açısından haklı ve mantıklı sebeplerler bunlar..
diğer taraftan..
bursanın şampiyonluğunu kutlarken fener ile dalga geçebilecek tek takım (ve taraftarı) var oda bursasporlular...
diğerleri gıkını çıkartmasın.. "niye" sini yazardım ama sayın fediken kesin atar beni siteden..
ulvi esprisi iyiydi ama..
ehü ehü..
Dalga geçmek niyetinde asla değilim...
Ben dalga geçmedim rokomet beni yanlış anladın...Desinin yaptığı espiri çok güzeldi bende bir maile gelen espriyi burda paylaştım....
Neyse eğer yorumlarım ile birilerni kırıyorsam ve rahatsız ediyorsam bir daha BURSASPOR konusunda yorum yapmam olur biter...Kusuruma bakmayın....
SAYGILAR...
saygılar bizden efem..
eğer bursalı isen niye dalga geçmeyesin ki..
futbolun zevk vermesinin sebeplerinden biride bu... esprisi bu..
eylencesi bu..
dün gece, hiç tanımadığım bir fenerliye sırf azıcık sevinsin diye ... usulca sokulup Bursa berabere ! dedim
O anonsçuyu işten atmışlar .... ,gali..
nedenmiş ki , bursaspor'lu değiliz diye yorum yapamayacak mıyız, halka mal olmuş bir durum değerlemesi yapıyoz alla alla
MİLAGRO, kimseyi kıracak birşey söylemedin ki , burda dönen şakalar internette gırla gidiyor.
gık gık gık...
Yok desi dün ve bugün yorumlarım fazla oldu ne bilim dedim beni siteden atmasınlar korktum vallahaa ...
İlgili olabilecek konular
-
Bursa'da Nerede Film Yıkatabilirim ?
24 May. 2020, 18:50 gokhank14
81675420 Oca. 2022, 16:50
cambazoglu -
-
Psd Vintage Kış Arka Plan Tasarımı Tebrik Kart
27 Oca. 2016, 23:40 byalicoban88
0151527 Oca. 2016, 23:40
byalicoban88 -
Bursada Yaşayanlar Buraya Lütfen..