Fotoğrafçılık Forumları
Siyah Bir Soru
gerçekten düşünün, 5 saat sonra öleceğinizi bilseniz ne yapardınız ya da ne hissederdiniz, sizi neler üzerdi ya da hangi pişmanlıklarınız olurdu?
arbede yapacak kadar hayranınız mı vardı
düşünürken afalladım kaldım o zamanı tasvir bile edemiyorum..
büyük ihtimal çıldırırdım
ama dünya sevigsiyle ilgili değil..dünyadan yok olmak ile ilgili..
işte bence büyük çoğunluğumuz buna benzer bir şey yaşardı korkunç bir psikolojidir [>
Peki deseler ki ''dünya ya bir göktaşı yaklaşıyor, 5 saat sonra güümmmm'' .... Dinazorlar gibi meslimiz tükenecek....Ne yaparsınız?
Kontrast'ın hayranlarının onu düşüneceklerini sanmıyorum
haha....Buffalo'nun hayal gücüyle daha da farklı bir boyut kazanmış konu...O durumda yapacak pek bir şey hayal edemiyorum ama yine de sahile iner, şöyle bir güzel uzanır, havayı içime çeke çeke beklerdim ölümü, haa biraz da ağlardım tabi sulugözlü prensesim ben
hemen bruce Wİllsi arardım. O bir filminde göktaşlarını patlatıyordu. Eger onu bulamassam ben yine de saklanırdım. gerci bizde bu şansa varken gökten göktaşı yağsa..
bakın toplu ölüm de kötü
gerçekten göktaşı yada deprem olacak dense 5 saat sonra düşünmesi kötü
Dünyada bırakacğım ize bakar kötü bir iz ise düzeltebileceğim kadar düzeltirdim.Sonra kendimi o ana hazırlamak için sessiz sakin bir ormanın derinliklerine veya ufukları görebileceğim bir dağa çıkardım..
yani öyle güzel bir muhabbet var ki ağzım açık izliyor okuyorum.Yok göktaşı, yok toplu ölüm,çıldırma,tırlatma vs.
Sonuçta her canlı ölümü tadacak.Bu dünyada kimse bakî değil.
Bence bırakın bu işleri dünyadan daha fazla nasıl keyif alınır onu konuşalım.
Hatta konuyu saptırmadan şöyle bişey diyeyim.
Diyelim ki ölüm anı geldi buldu sizi.saniyeleriniz sayılı.birden size bonus olarak 1 ay daha ek süre (uzatmalar filan) verildi.bu süreyi nasıl kullanırdınız?
Evet cevaplar nasıl olacak bakalım?
ama 1 ay sonra yine bitecek 1 ay da uzun değil be hakan
İlgili olabilecek konular
-
Sony Ccd-tr502e Pal Handycam Kristal Sorunu
28 Eki. 2024, 23:57 romantikhaydut
230129 Eki. 2024, 15:14
romantikhaydut -
Foruma Soru Yöneltme Kuralları (!)
03 Nis. 2008, 14:58 ocaklilar
494505218 Ağu. 2024, 01:30
abaltaci -