Fotoğrafçılık Forumları
Rezalet ; Hyundai Almayın !
Bu gün hyundai matriks crdi styl marka aracımı hyundai i30 cw ile değiştirmek için Kütahya Hyundai satış noktası Erdan Plazaya gittik. Satarken 2. elde avantajlarını öve öve biteremedikleri şu anki fiyatı 37.000 lira olan 2009 model matriksime 20.000 verdiler. nerede ise yarı yarıya.
Neymiş efendim matriks böyle imiş ancak diğer huyundailer böyle değilmiş. yesinler huyundaiyi. Diğer araçlar olsa çok az bir değer kaybedermiş. toyata bile benim araca 23.000 verdi. bunlar 20.000 veriyor.
Demekki neymiş hyundai alırsanız 1-2 yılda yarı yarıya zarar edermişsiniz. Toyota, opel, vw, reno dan vazgeçmeyin sakın.
Yoksa her tarafı takırdayan , mucurlu yolda taşlar iç ire giriyormuş hissi veren, her tarafı dökülen, vantilatör kayışı ve gergisi 45.000 km de kopan bir aya yakın kayış bekleten bir araç sahibi olmuş olursunuz.
ayrıca arka tekerlerden gelen taş sesleri için tespit yaptırıp, bu ayıbın giderilmesi için gereken masrafı hyundaiden talep edeceğim. Tüm Türkiyedeki onbinlerce huyundai matriksinde bu parayı talep edebilmeleri için gerekini yapacağım. Ki akılları başlarına gelsin.
Aman arkadaşlar sakın hyundai almayın. Birde utanmadan toyatayı kötülüyorlar. toyota nerde siz nerde.
#pazarbey' tarafından 13.12.2010 23:18:55 tarihinde düzenlendi.
okyanus emmi, çok haklısın %200 katılmaktayım sana ancak, dediklerin hem bi kaç yıl gerinin mevzusu hemde sınıf mevzusu var bu otomotif sektöründe. uzakdoğu arabalarının en büyük eksisi her zaman iç mekan kalitesizliğiydi bi kaç yıl öncesine kadar daima böyleydi, motur ve yürüyen aksam güzel ama iç kötüydü. ama şimdi özelliklen c-d sınıfı arabalar da iyileşmelere gittiler. accord avensis camry gibi modeller avrupa standardını yakaladı iç mekan kalitesinde. gaijin emmi dediydi galiba sony'ye yaz nikon diye 2000Tl den sat diye, bu da hesap sonata'ya yaz vw 10bin atar o fiyat. ben çok beğendim o aracı, zaten hyundai yıllardır üretiyo sonata serisini üstüne birikimini ve prestiji ekledi ekledi "genesis"i yarattı. 202000TL den satmakta. amarikada yılın araci secildi emmi.
Suyla çalışanı çıkmış,faarda var, ondan al bari..Suyla..
C5 1.6 HDi 110HP SXPK M/T , 58bine inmiş pazar emmi.ama sadece dıştan bilirim.
emmi birgün arkadaş sıfır corolla almış idi yeni kasa.
ben zaten oturur oturmaz o koltuk döşemesine temas edince dedim bu arabaya binilmez.
tokluk hissi yok u.doğu araçlarında.
problemsizlik olayıda abartılıyor gibi segment mantalitesinde.
neyse emmiler ne diyecek idim.
ana fikirli bir şey idi şöyle diyim bari.
arabanın dış tasarımı arabanın dışındakileri ilgilendirir.
keza içine binen adam dış tasarımına bakmaz hiç arabanın.
işlevsellik rahatlık ve kalite mühimdir görsellik deyil.
yoksa bentley o tasarım ile 880 bin euro ya araba satmaz idi, yeni kasa şişirilmiş corollanın yanında.
laguna eyi araba benimde gözüm var ama işte.. kem küm..
3008'in ucundan döndüm.
şimdi v40 yada v50 arıyorum.. yanında bi tanede otomatik accent verseler süper ötesi yağlı lokma ballısı olacak..
emmiler dünden beri yatmaktayım keza. hiç arayıp sormamaktasınız . 2 tane teharaflu fortu uyuşturucu niyetine yutunca saat 9 dan beri uyumaktayım. terlemişim anadınız mı.
yörsan emmi korsaya binen adamın araba zevkine ne denir. keza siz opel ile izne gelen alamancı gördünüzmü. ben almayakalkmış idimde alamancı akrabalar beni nerede ise dövecek idi salakmısın mantalitesinde.
hele hele cammry ni nerden bilsen bu emmi keza. sor bakam hayatında kamry görmüşmü. keza yıllarca amerikada en çok satan idi. şimdi sonato satmakta. eski kamry çok şık idi. hayalimde hep var idi.
Senin kırsala gelemezler anlamazlar da ondan,buraya böyyük şeere alamancılar opelle gelip giderlerdi, dönerkene biryerlerine saklayıp bastırma,gavırma, guruyimiş filan alıp saklayıp götürürlerdi istepneli mistepneli , İdirne de kümrükçüler yasak diyormuş, orayı geçseler alaman kümrükçüleri hepsini alıp çöpe atıyorlarmış..Opelciler der idi..
işi bilmediklerinden. mersedesle audi ile gelenleri aramazlar imiş bilem.
Onları da donuna kadar aralarmış asıl yönden..Şeerlerden gidip gelenler anlatırdı..
Bir ara eskiden bibeklerin bezlerini bilem açıp bakarlarmış, bulgaruı da, alamancısı da kümrükçüleri..
dorudur emmi. matriksin yerine ix20 çıkmış emmi. gördünmü. aynı kiya venga. tıpatıp gali.
İlgili olabilecek konular
-
Baki Kılıçarslan Anam Türküsü Bozlak
24 Kas. 2024, 21:05 prodersler
01624 Kas. 2024, 21:05
prodersler -
Ülkelere Göre Araba Markaları Ve Logoları
22 Kas. 2024, 15:47 prodersler
03322 Kas. 2024, 15:47
prodersler -
Caz'ın Kadrajı'nın Bu Haftaki Konuğu Cenk Mirat Pekcanattı
15 Kas. 2024, 13:35 miratcenk