altugozel
altugozel (üye)
Adana / Amatör

Resim Ekleme Sorunu

selam abiler fotograf eklemeye çalıştım çok kez ama ekleyemedim...galeride macro bölümüne giriyorum foto elke diyorum sayfa çıkıyor doldurup resmi upload ediyorum fakat başka bişi olmuyor bir anlatırmısınız nasıl eklerim.

Tarih: 5 Ocak 2008, 10:55 - İp: 88.***.**8.32
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

yahu bırakın artık su resim cizilir fotograf cekilir olayını.
fotograf hakkında soyleyebileceginiz tek sey buysa vay bizim halimize.
ara gulerde resim diyor gidip adama resim cizilir ara fotograf cekilir dersen suratına okkalı bi kufur savurur, kaale bile almaz ondan sonra.
------
kac kez konusuldu bunlar,yardımcı olcaksanız olun,olmayacaksanız adamı hayatı boyunca gerek duymayacagı bir şeyle nıye azarlıyorsunuz.
belki adam tablet uzerınde cizim yaptı ve siteye resim eklemek istiyor,ozaman bu cizilmiş ekleyemezsinmi diyeceksiniz.yapmayın allah askına.
------
altugozel fotografı (resim) jpg formatına getir. 800*600 boyutlarına kucult, galeride yenı fotograf ekleme butonuna bas.
gozata tıkla fotografı bilgisayarından bul.masaustune kaydedersend aha kolay olur.
kategorisini sec.
acıkamanı yaz. gonder de onayla.
bı ıkı saat sonra onaylanacaktır.
onaylanmazsa siteye uye olurken verdigin mail adresine onaylanmama sebebine ilişkin bir mail gelir.

Tarih: 7 Ocak 2008, 14:31 - İp: 88.***.**1.249
altugozel
altugozel (üye)
Adana / Amatör

çok teşekkür ederim cevap için gaijin.
sözlerim size değildir beni yanlış anlamnızı istemem.
8yıldır internetim ve bilgisayarım var takdir edersiniz ki bilgisayar hakkında çok şey biliyorum oldu olacak bi FOTOĞRAF ekleme benim için sorun olamaz.jpeg formatında,800*600 boyutu için kaliteden ödün verecek şekilde kaydediyorum.upload ederken herşey normal yükleme bittikten sonra upload olduğuna dair hiçbir yazı gelmiyor.resmin pardon FOTOĞRAFIN upload olmaması için hiçbir neden yok.macroda kibritin yandığı anın resmi pardon FOTOĞRAFI.onay bekleyenlerde de çıkmıyor o kadar aptal değilim...ama zahmet edip cevap yaZanlara çok teşekkür ederim.

Tarih: 7 Ocak 2008, 14:40 - İp: 88.***.**6.158
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

fotograf yukleme isteginiz alınmıstır benzeri bir yazı cıkıyor diye hatırlıyorum.bende uzun zamandır yuklemedim. firefox yada opera kullandınızmı acaba?

Tarih: 7 Ocak 2008, 14:47 - İp: 88.***.**1.249
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Fotoğrafınız sistemimize başarı ile eklendi
Yönetici tarafından onaylandıktan sonra fotoğrafınız yayına girecektir.
NetFotograf.com eklenen tüm fotoğrafları yayınlama garantisi vermez.
Lütfen birbirinin aynı/benzeri fotoğrafları peşpeşe eklemeyiniz.
Yeni fotoğraf eklemek için tıklayın
Kontrol panelinden fotoğrafınızı silip başka fotoğraf ekleyebilirsiniz.

bunun gibi bir uyarı cıkamsı gerekiyor.ve kontrol panelinde,onay bekliyor ibaresiyle gorunmesi lazım.
diger browserlarıda bir deneyın denemediyseniz.

Tarih: 7 Ocak 2008, 14:54 - İp: 88.***.**1.249
altugozel
altugozel (üye)
Adana / Amatör

gaijin çok teşekkür ederim molzillayı yüklemek hiç aklıma gelmemişti şimdi onay bekleyenlerde sağolun...

Tarih: 7 Ocak 2008, 15:20 - İp: 88.***.**6.158