Fotoğrafçılık Forumları
Pazarbeyin Gezme Sorunsalı
Yahu kendimi durduramıyorum..İki günlük tatilde 5 günden daha fazla yorulkuyorum..Sürekli gezme gezme gezme..Ama nereye kadar?
Pazarbeyin hatırına bi yardım?
70-400G lensi bulsak alcaz emmi,yok işte.. ..
Lazutemmi sen dert etme ben senin için çekerim,yollarım sana sende sitende yayınla,,haberli makaleli felan etkinlik genelinde..Sitende de öyle şeylerin olması lazım,,ama tiyatro ama sinama vb şeyler işte..Talebeler de büyüyünce belki sanatta ilerler de senin oralardan bir iki sanatçı çıkar,,kimse doğunca oyuncu yapımcı vs doğmuyor lazutemmi..Sanada dua ederler belki..Edebiyatın nasıl senin gali..
Konuşuruz orada..İyi geniş salon varsa tiyatro ekibini getireyim ilçene istersen ,düşün bakam lazut..
Çok bahalı emmi çookkk.
Emmiler gelirkene telezumlarınızı almanız sadece yük olur sizlere..
Yani ki zumluk ne beşerat ne de başka bir şey var ..
Amma makrolarınızı alabilrisiniz.
Muhtemlen tam açmayacaklar ama gelincik tarlalrına götürmek isterim sizleri
#lazut' tarafından 13.04.2010 18:49:59 tarihinde düzenlendi.
NE yani beşerat yoksa niye gelelim biz. Haşerat değil beşerat isterük.
Sefer hocam Şaban abi söyledi ama benim koşullar müsait değil yoksa canla başla gelmek arzusundayım.
İkinci sıradaki manzara ne o öyle offff offfffffff
HAta emmi az kalsın bugün ankara mukabili olcektim.
Bİzim bi dosyaya karşı taraf duruşmalı temyiz etmiş. BEn gitmedim. Gerek yok zira. Konuşturmuyorlar bile.
Buyursaydın gelseydin Pazarbey çay kahve yemek falan ısmarlardın.
:Ende .unu .ildiğim için gelmedim zati.
Sevgili Hata dostum..Keşke işlerini ayarlayabilsen.özel bir hazırlık yapmıyoruz.Dostça gezmeyi düşünüyoruz.
Ama inşallah Eray Evrin mavis ali ve mustafa onur ve senin gibi Ankaralı dostlarımı da ayrıca bir gün ağırlamak isterim.
.................................
Pazaremmi sen haşaratın alasını göreceğini düşüneerek hazırlıklı gel.Beşeratı görmek için zaten İstanbula gitmiyor musun ki..Burada maalesef o beklediğin beşerattan yok..olanlar da hışırat içinde..Bir nevi fukarat aleminden..
haşerat-beşerat hiç mühim değil..yeterki kısmetimizde yazılmış olsun..eh gelmişken bir-kaç kuş çekeriz.....buradaki güzeller habar uçurmuşlardır..70-300 ile olduğu kadar....bi 50-500 işi vardı yarım kaldı....
İlgili olabilecek konular
-
Nıkon 70-300vr&tamron 70-300vc Sorunsalı
29 Eki. 2014, 18:33 carpediem1302
0215029 Eki. 2014, 18:33
carpediem1302 -
Nikon D3100 Kullanıcları Sorunsalı
25 Haz. 2013, 23:28 barmyworm89
3268721 May. 2014, 12:57
tahadonmez -
-