Fotoğrafçılık Forumları
Pazarbeyin Gezme Sorunsalı
Yahu kendimi durduramıyorum..İki günlük tatilde 5 günden daha fazla yorulkuyorum..Sürekli gezme gezme gezme..Ama nereye kadar?
Pazarbeyin hatırına bi yardım?
emmi bayanların fotolarını çekenleride almaktalar içeriye keza.
Almazlar,seni alcekler asastan gali.. Genç adamsın ya ..
Emmi sen de amma kapalı kapılar ardında geziyorsun ha..
Maazallah başına kötü bir şey gelecek
kuytu fotoğraflar çekiyordur belki lazut emmi
Öyle tabi yalnız emmi..Çok eyi foturafçıdır bizim kumköy emmi..Hep böyle kuytu kuytu foturaflar çekere
zere az kalite kontrol yaptım fotolarına güzel dikdörtgenler almış fotoğraf makinesinle...
emmiler pazarbey ustam meslektaşın mış vefat eden ağabey ALLAH RAHMET EYLESİN Yakınlarına bağ sağlığı diliyorum ALLAH'TAN.
Lazutemmi etkinliklerde katılıyorum gali,boş değiliz hani,kuytu değil alenen,diyaloklu felan hemide,gelmeyen göremez-bilet alırsan ikramiye çıkar almazsan bişi çıkmaz zati mantalite gereği..Sende sualtına sok hep makinanı gali,,laylomlara sararaktaneke ..
Daha sırada romanlar var hıdirellz var ya işte o sıradaki etkinlik,,oturun siz daha bişi çekmeyip..Duydun mu pzremmi sen de..Yidinmi zincefili hem bal ilem beraber kombinli yoldan..
Yılmaz balkesirdeki havalanan jetlerin ardından çıkan alevli sahneleri çeksene sende bize,,oralara gelemiyoruz uzak şu an..
Emmi ne yapalım böyle defile mefile açılış maçılışl olmayınca biz de işte öyle sualtı falan
emmiler bu ront işi için 70-400 idekersen çal çift kart slotu mukabili. ne çeek bakmak isteyen göster aha bütün fotolar diye. keza bizi arayamaz zati polis amcalar.
İlgili olabilecek konular
-
Nıkon 70-300vr&tamron 70-300vc Sorunsalı
29 Eki. 2014, 18:33 carpediem1302
0215029 Eki. 2014, 18:33
carpediem1302 -
Nikon D3100 Kullanıcları Sorunsalı
25 Haz. 2013, 23:28 barmyworm89
3268721 May. 2014, 12:57
tahadonmez -
-