Fotoğrafçılık Forumları
Pazarbeyin Gezme Sorunsalı
Yahu kendimi durduramıyorum..İki günlük tatilde 5 günden daha fazla yorulkuyorum..Sürekli gezme gezme gezme..Ama nereye kadar?
Pazarbeyin hatırına bi yardım?
Emmiler şaban abiyi de alacaksınız değil mi..
Size ben akşama eyi bir plan çıkarırırm.
Şİmcik vaktim yok gari..
Bu arada ben sizleri nerlere götüreceğimi falan da akşam buraya yazarım..
Ya emmiler yeni topik açsak mı gari..
Sinop buluşması adı altında..
Belkkim tanımdaığım sinoplu foturafçılar da çıkar.
onlarla gezeriz..
Hem belkim Kastamonudan arkadaşlar da gelir.
ya boş ver siz gelin yeter..
Bu arada haberinizi de ilçemizin en büyük yaklaşık 2000 tıklık sitesine koyacam akşma..
Ahan da emmiler geleceğiniz yol aşağıda
Tamam emmi planı beğendim. Yakalanan olursa birbirimizi tanımıyoruz. BEn planı yazıcıdan çıkartem. Yakalanırsak yutarız.
Tamam emmi..Ben de bilgisayarımın ikinci hardiskine atayım onu..Yakalnırsam ben de hardiski yuutarım
2.5 lik olanlardan olana at. Yutması goley olur.
Valla en güççüğü 500gb lık ..
Ya da ben en iyisi flaş belleğe atayım..
Onu yutması en kolayı
" kuyuya düşmemenin en garantili yolu yakınında-kenarında gezinmemektir "...çift kart slotunu,tam öğrenir gibiydik,çift harddisk çıktı önümüze....krokiler çizilmiş,güzergah belirlenmiş....bozüyük ten bizi alacak olandan çıt çıkmıyor....istişare-istihare mukabillerinde seyeran ediyor olmalı..
Caaaağ cubbap cubbab cubap,, ben de bari kendini imha eden sidiye aktarayım en iyisimi,,fışşşhh diye yanar gider gali ..
Yahu lazutemmi ne işimiz var bozyüklerde,,Eskhr uyar,,oradan ağrıı sarıcakaya nallıhan ve seben müteakip ver elini gerede kırsalı yani..Sonra şam yolu dümdüz zati..
Şabanemmide gelsin Eskh'e hem,daha iyi..
Odometre kilometre baz sonucu ,yani..
Şaban abi merak etme emin ellerdesin
Kumköy abi senin lafının üstüne birşey demem..İstabuldan trene eskişeherde inersin..
Yani o da olur..
Siz o yorgunlukla doğruca Durağana geliyorsunuz tabi...Ben yarın ısıcak ısaıcak olan örtmen evinde yerlerinizi ayırtıyorum..
23 ü durağanı ve çevresini gezeriz..
24 ünde ise Sinop İnaltı ASkgöl, erfelek şelaleri...
Mapısane ve kaleyede gitcez ama ha ona göre..Akşamleyinde uzun pozlama olmalı, ama tepeden ama aşağıdan biryerden,,yimek yemek yok foto çekmek var zati..
İlgili olabilecek konular
-
Nıkon 70-300vr&tamron 70-300vc Sorunsalı
29 Eki. 2014, 18:33 carpediem1302
0215029 Eki. 2014, 18:33
carpediem1302 -
Nikon D3100 Kullanıcları Sorunsalı
25 Haz. 2013, 23:28 barmyworm89
3268721 May. 2014, 12:57
tahadonmez -
-