Fotoğrafçılık Forumları
Pazarbeyin Gezme Sorunsalı
Yahu kendimi durduramıyorum..İki günlük tatilde 5 günden daha fazla yorulkuyorum..Sürekli gezme gezme gezme..Ama nereye kadar?
Pazarbeyin hatırına bi yardım?
Emmiler baktım 22 sinde duruşmalarım var. Lakin 22 sinde çıkabiliriz. 23 ünde hocanın ordayız. 24 gezeriz 23 gezeriz. 25 geri döneriz. Olurmu. Kaç km kütaya sinop mukabili. 750 km mertebesinde imiş keza. Abooyyy. gel git 1500 km.
Romen kızlarımız emmiler.
KM'yi dert etme kolay da,,22 yatsı mertebesi çıkılır ağırdan gali..25 dönülür emme..Uyar
Renkler felan eyi çıkmış rumenlerin emmi..
Dikkat et düşme de aşağıya,düşünürkene derin derin..
nası olcek emmi. Varmı plan.
Milletin ecnebileri ne güzel,pür dikkat herbirşeyi detayı hiç kaçırmadan usturuplu sessiz şekilde izliyorlar..
haklısın emmi. plan.
Yol yordam içün yaparız bir plan,,haritaya baktım zira..Eskş-Sarıcakaya-Nallıhan müteakip seben veya diğer yoldan kuzeye gidilecek,Gerede mukabili olması gerek yol keza..Sonra tosya vs..
Lazut gelsede çizse şu ameli fiili,,o seviyor karayolunu hep,,ammada uzakta oturur ama breh breh..!!
Takriben 1500x0,15 =.... ' mi emmi..,,yakıt merteben..
İnşallah olursa buluşma noktası eskişehir o zaman.
Lokostokos lokostokos diye trenle gelinir Eskş'e o kolay,,oradaki kiremit ve püsküüt fab civarına emmi oraları da GETEA oyunundaki yerlere ne kadar da benziyor ya,,..
Köroğlu nikli arkadaş sebenli,,o oranın yollarının temiz veya pörtüklü olduğunu bilir,bize dese bari geçin ya da geçmeyin diye gali..Gelirkene dönüşte yol daha kolay zira..
İlgili olabilecek konular
-
Nıkon 70-300vr&tamron 70-300vc Sorunsalı
29 Eki. 2014, 18:33 carpediem1302
0215029 Eki. 2014, 18:33
carpediem1302 -
Nikon D3100 Kullanıcları Sorunsalı
25 Haz. 2013, 23:28 barmyworm89
3268721 May. 2014, 12:57
tahadonmez -
-