lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Pazarbeyin Gezme Sorunsalı

Yahu kendimi durduramıyorum..İki günlük tatilde 5 günden daha fazla yorulkuyorum..Sürekli gezme gezme gezme..Ama nereye kadar?

Pazarbeyin hatırına bi yardım?

Tarih: 29 Aralık 2008, 00:10 - İp: 88.***.**7.70
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

emmiler çok sovuk -17 gali. üşümekteyiz sovuk mukabilli.

Tarih: 5 Şubat 2011, 23:14 - İp: 78.***.**4.40
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

pattaniyiye sarıl sende,, yıkan bir de gemiklerin de hareket eder ..

kanın çekilmiş senin emmi, bi gelde dahlil filan yaptırt bari, dahlil ayağına gel yani..

evham var sende biraz emmi..üşütür de adamı mütemadiyyen,, aynen..

Tarih: 6 Şubat 2011, 02:44 - İp: 85.***.**5.6
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

gelcez zati emmi. keza alerci testi için. çapaya gidersen sor bakam usul yol yordam gali.

Tarih: 6 Şubat 2011, 13:47 - İp: 78.***.**4.40
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

emmi kunfu kursuna yazıl yahut ayikido (ayı kido deyil emmi iyi oku )
küçük kırsallı yerlerde genelde bodrum katlarda bulunmakta o tarz tesisler.
tesisin başına da haşarı bir adam koymaktalar ceo olarak.

çinden kunfu picaması istemiş idim lakin bulamadım dedi müvekkil.
onu bulamadın bari gönlümü almak için akupunktur iğnesi neyim getirseydin hediye olarak.
o da yok keza..

Tarih: 6 Şubat 2011, 15:20 - İp: 85.***.**8.78
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

yapmaz bu vatendaş sipor mipor, anlamaz gali, bi enseyi göçertti, başka şiyi de arıza ettirmese bari..

İlham bilem gelmiyor ona baksana artık..

Tarih: 6 Şubat 2011, 17:41 - İp: 88.***.**6.135
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

emmiler haklısınız keza kenmime bakanda utanmaktayım. nerede ise yuvarlana yuvarlana gitcem. bizim oğlanın juda picamaları var keza. lakin diş tellleri sebebiyle müsabakalara gidememekte. keza geçen sene kütaya 2. si olmuş idi. iyi oku emmi 20 değil.
emmiler bizim oğlanın tokturuna dedik benim çenede düzelirmi diyende. evet dedi. en az 20 ay ve 3500 e patlar sana dedi. keza benim dişlerdki kapansal sorun sınırda imiş. yaptıremmi emmi.

Tarih: 6 Şubat 2011, 18:37 - İp: 78.***.**4.40
okyanus.
okyanus. (üye)

emmi senin o yaşta düzelir ise bende yaptırem o zamat.

sana 3.500 ise bana 500 olur. keza gatada uzman bnb. mertebesindeki ortodondiyotoloji mütahasısı arkadaşın davasına bila bedel, dava neticesi hükmedilecek tazminata şerik olma mukabili bakmış idim.

keza benim dişler ön nahiyete tam kapanmamakta emmi. arada boşluk kalmakta. yalıtım iyi deyil yani.

emmi ayrıcana dediğim binbaşılı kişi Türkiye deki nadir uyku apsesi uzmanlarından birisi. keza uyku apnesi olanlara kanada da ağır vasıta ehliyeti verilmez imiş. senin gibi esneyip duran kişiler sürekli dikkatini çekmekte.

Tarih: 6 Şubat 2011, 18:54 - İp: 85.***.**8.78
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

emmi yaptır o zaman beleşsel mukabili. valla ben yaptırmak niyetindeyim. benim alt sene önde kapanmakta kize senin bağlama türkücüsü mahiyetinde. 3500 benim için para değil zati emme. dişçi yarısı malzeme demekte yalansal mahiyette. lakin en fazla 500 lirası malzeme imiş.
bak emmi bizim oğlanın önceki hali.

Tarih: 6 Şubat 2011, 19:02 - İp: 78.***.**4.40
okyanus.
okyanus. (üye)

ee emmi sonraki hali yokmu oğlanın. keza gözüpek bir ulusalcı olacak senin oğlan. emmi üniversitede istanbılı yazdırda yolla oğlanı buraya. yanımda yetişsin biraz.

zira bende malzeme parasını düşünerek 500 e yaptırırım demiş idim.

netekim benim de üst dişler önde kalmakta alt biraz geride. lakin 20 ay tel ile mi dolaşacağız emmi ? faidesi ve külfetini iyi analiz etmek gerek.

Tarih: 6 Şubat 2011, 19:10 - İp: 85.***.**8.78
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Allah muhafaza emmi. bilakis uzuk dur erim keza.
bak emmi son hal bu. az galdı tedavi. kenardaki dişler arka tarftan içe dönecek ve bitecek.

Tarih: 6 Şubat 2011, 19:20 - İp: 78.***.**4.40