Fotoğrafçılık Forumları
Pazarbeyin Gezme Sorunsalı
Yahu kendimi durduramıyorum..İki günlük tatilde 5 günden daha fazla yorulkuyorum..Sürekli gezme gezme gezme..Ama nereye kadar?
Pazarbeyin hatırına bi yardım?
Emmiler tatile çıkma niyetim var..
Yapın bi organizasyon..
git o zaman sende nukon marka teve al gendine hataemmi..
alamaz emmi. keza et yimiyen adam bunlar. öteki sade tavık yiyor. keza arpa suyu üzüm suyu da içmezler. lakin fruktozlu gazuzları depeye dikerler.
emmi h.sonu gusta almış idim. hem siyahını hem normalini.
siyahı gayet güzel idi. gusta dan devam edeceğim bir müttet.
Niğde gazuzu haricinde gazoz sevmem okyanus emmi. Doğal maden suyu veya meyve suyu tercihimdir.
ne olsa içerim. eza tavıkta gırmızı ette yirim. antı pısırıklık mukabili. nere gidiyoz.
Sana geliyoz ya da FDT Kütahya ekibi bu akşam Vestera Cafe'ye gidiyorlarmış gidip onları basalım
bekleriz emmi. boşver fdt yi felan.
emmi sen öldüğünde keza bahar vakti
senin böyle kıymetli taşlardan heykelini bilem yapmazlar kırsalda
lakin kumköy emmi düşünmeli onu da defin mertebesinde
( belki zehirli taştan yapabilirler emmi senin heykeli lakin sana benzemez. Çünkü heykel sanatçısı güzel bir eser yaratmak ister. Lakin güzel bir eser yaratır ise o da sana benzememiş olur zati. )
keza bu sözlere tazminat davası açabilirim. lakin çok tazminat vermezler keza.sosyo ekenomik araştırmada çulsuz çıkanda sen az verirler tazminatı.
Yaptırcez ona zati laitten bi mizar, gidiz'e gelip geçen gören de yol kenarından,,..
Nere gidiyorsunuz yahu, habarım yok, çalışıyom pazira gadder gayri,, haftiya olur bak, uldağ içün mantalitelere baktım dün gece gece..künü birlikli..
Fedete nere gider ki şu ara..
İlgili olabilecek konular
-
Nıkon 70-300vr&tamron 70-300vc Sorunsalı
29 Eki. 2014, 18:33 carpediem1302
0215429 Eki. 2014, 18:33
carpediem1302 -
Nikon D3100 Kullanıcları Sorunsalı
25 Haz. 2013, 23:28 barmyworm89
3269321 May. 2014, 12:57
tahadonmez -
-