Fotoğrafçılık Forumları
Pazarbeyin Gezme Sorunsalı
Yahu kendimi durduramıyorum..İki günlük tatilde 5 günden daha fazla yorulkuyorum..Sürekli gezme gezme gezme..Ama nereye kadar?
Pazarbeyin hatırına bi yardım?
Emmi böyün benim galfalar muhabbet ederkene işittim General hause da gredi gardına 4 taksit bilem yapıyolarmış
General hause nedir emmi ?
Yani ingilizcesi emmi kelimeleri tek tek çevirsenya
ok. emmi ben ilk başta house kısmını hane olarak tercüme etmiş lakin başınada general koyunca mana ve ehemmiyet verememiş idim.
4 taksit olanda ekönümi mantığı gereği orayı minimum 4 aylık periyotlarla ziyaret etmeleri gerekir emmi.
aksi taktirde taksitler üst üste biner ve o kişinin hanesinde huzur ve mutluluk kalmaz. ayile yuvası dağılma mahiyetine duhul olur.
puro mosyon da varmı imiş emmi ? bir alana bir bedave mahiyetinde ?
keza bu tür kıssadan hisseleri anlatan ankaralı namık kardeşimizin arabada5 başlıklı türküsel bazda bir eseri var idi.
orda da bazı puromosyonlu bedavalardan bahsetmekte idi.
saf anatolu delikanlılaı bilmek ceniril havs ı. keza bu deyende kendilerini ilezir edendeler.
Pazar emmi ne diyon. Emmi dökümhane ağır iş. Gençlerlen çalışıyoz. Bilhassa bekarlarnan zabah işe yorgun gelmesin deyi. Hafta sonu haftalıklarını alanlar herbiyere gidiyolar.
bende bugün halka tatlısı yemiş idim.
nerden aklıma geldi ise.
keza benim büro yöresi tatlıcılar muhiti olmaya başladı birbiri ardı sıra.
Okyanus emmi siz o ıstanbulda nasıl yaşıyonuz yaşancek biyer deyil orası adım attınmıdı para. Hemi kimsenin kimseyi tanımaması tuhaf geliyo bana. Ben onu bunu bilmem Türkiyenin en güzel yeri izmir tarafları
pistir emmi onllar.keza general haeuse candy denebilir adına halka dadtlısınında.
İlgili olabilecek konular
-
Nıkon 70-300vr&tamron 70-300vc Sorunsalı
29 Eki. 2014, 18:33 carpediem1302
0215429 Eki. 2014, 18:33
carpediem1302 -
Nikon D3100 Kullanıcları Sorunsalı
25 Haz. 2013, 23:28 barmyworm89
3269321 May. 2014, 12:57
tahadonmez -
-