Fotoğrafçılık Forumları
Pazarbeyin Gezme Sorunsalı
Yahu kendimi durduramıyorum..İki günlük tatilde 5 günden daha fazla yorulkuyorum..Sürekli gezme gezme gezme..Ama nereye kadar?
Pazarbeyin hatırına bi yardım?
Emmi işletme ile idare ediyorum..Continental mukabili yani..
emmilene iş yapcezkine. iş mi var . hem avkatlık iyidir. n
işde yok avkatlıkta yok, çok ukukçu olursa piyasada iş miş olmaz zati..
Pazarbey senin orda öylede burda öyle değil.
Daha geçenlerde bir kurumla bir avukat sözleşme yapmış dosya değeri ne olursa olsun resmi vekalet ücretini değil 160 TL almayı kabul etmiş.
Tabi bu durum kurumun işine gelmiş diğer 80 avukatla olan sözleşmesini feshetmiş tüm işleri bu avukata göndermeye başlamış.
Şimdi o 80 avukat ekmek yiyecek kapı arıyorlar.
3 genç meslektaşımız ortak büro açmışlar ama olmamış bir sürü borca girmişler. Şimdi üçüde maaşlı bir iş arıyor. Kim iş bulursa o orada maaşlı çalışacak onun maaşıyla da diğer iki arkadaşı ortak büroyu idare ettirmeye çalışacakmış.
İş arayan genç bir meslektaşımıza godoman avukatlardan birisi iş teklif etmiş ve 600 TL maaş önermiş. Kızcağız iki gözü iki çeşme ben bunun içinmi okudum diye ortalıkta dolanıyor.
vs vs.
Burası büyükşehir Pazarbey işler senin ordaki gibi yürümüyor.
Ne iş yapacağımıza gelince arkadaşımın zaten bilgisayar firması var tek başına çalışıyor ufak tefek ihalelere giriyor çarkı çeviriyor.
İhale aldığı kurumların ufak tefek tamir inşaat işleri falanda oluyor ama onlara giremediği için bir şirket daha kurup bu ihalelere de girmek düşüncesinde, bunun dışında uzun süredir düşündüğümüz bir iki fikir daha var dur bakalım.
Hata emmi bi siteye yazdığım en son yazıda da dediğim gibi..
Gitmeyi bilmek lazım..
Mesela Boyabata gelin emmi.
30 bin nüfuslu bir ilçe..
Veya Durağan Ayancık gibi 15 000 nüfuslu..
Ama ben çıkamam buralşardan diyorsan o başka..
gölbaşına git emmi.
gölbaşılı Berkay var orda.
dinler kafayı dağıtırsın.
bilmemne başında kör selimi bul emmi, kör mör ama şeferlikte yapmış bi zamanlar,, yi ho ha ha haa..
adam dert mukabili olmuş emmiler. yazık valla. her yer hukuk fakültsesi olmuş. mesala konyada hukukun işe ne. iptal etmeli böyelerinini diplomalarını.
bu arada sitikir buldum emmiler 10 tl mukabiline. kumköy amca teyekkür ederim sana. ha sitikirler buldun bana.
Buldum eyisinden emme alma deyince almadın zati..
O yerde de bi sürrü möt cebe giren acandada var idi, iki lira , iki doksanbeş lira gibi..Seç beğen al maahiyetinde idiler..aritalı aritasız..
Sorması ayıptır abi hastikır ne iş yapar
İlgili olabilecek konular
-
Nıkon 70-300vr&tamron 70-300vc Sorunsalı
29 Eki. 2014, 18:33 carpediem1302
0215429 Eki. 2014, 18:33
carpediem1302 -
Nikon D3100 Kullanıcları Sorunsalı
25 Haz. 2013, 23:28 barmyworm89
3269321 May. 2014, 12:57
tahadonmez -
-