Fotoğrafçılık Forumları
Pazarbeyin Gezme Sorunsalı
Yahu kendimi durduramıyorum..İki günlük tatilde 5 günden daha fazla yorulkuyorum..Sürekli gezme gezme gezme..Ama nereye kadar?
Pazarbeyin hatırına bi yardım?
böyle "sorunsalına" can kurban....50-60 km yol katedip,şaban abisinin çayını içmeye geldi......sefer hocam,bizim reklama ihtiyacımız yok..Allah izin verirse geleceğiz..sıcacık bir çayını içip dönmek yetecek.."ekipmanımsı" şeyleri unutarak yola revan olsamda,ardıma bakıpta tüh demem...."hatır nedir gönül nedir"i bilme gayretimiz vardır hamdolsun.....
Sefer hocam o mağara neresi güzelmiş beğendim.
Şaban abi bu hafta Bursa'ya gelecektim icradan yazıları falan aldım ama başka işler çıktığı için kaldı icra talimatınında pazartesi son günü sanırım pazar gecesi yola çıkacağım tabi baka bir gelişme olmazsa.
lazut abi nereleler buralar?
Abilerim ablalrım burası İnaltı Mağarası..
Sinopun en güzel yerlerinden birdir..
Sevgi,li eray bak emmiler gelecek..Al yanına Hata abimzi siz de gelin.beraber gezek oralrda
Vay lazut emmi,, buraları güzel elbette, keza gez gez gün çabuk geçer ,, gün yetermi acep..Heryeri gizemli imiş..
Ekle,, daha başkaca var ise..
Bugün 26 Mart demirtank hayırlı işler diler,, demirtannkk,, ..
Perdeci mi bu pzremmi . Taksite natık tahsil amelini fiil etme eğiliminde zati..
değil emmi perdeci kartal mukabili geldi keza.
şaban abim için değil 50-60 1000 km yol alınır.
keza kumköy abim içinde.
neyse efenim plah program mukabili gelebiliriz sinopa.
Hazırol o zaman,, hastalık mastalık çıkarma ama..Fitamin al bol bol..
Adam o kadar yol yapmış mağaralara girip foto çekmiş sen beğen de gel diye baksana,, baktın mı en kısa yol cetveline hem sen..
ben bu pazar tokata gidiyorum emmiler.
tokata gelmekten iyidir keza.
İlgili olabilecek konular
-
Nıkon 70-300vr&tamron 70-300vc Sorunsalı
29 Eki. 2014, 18:33 carpediem1302
0214929 Eki. 2014, 18:33
carpediem1302 -
Nikon D3100 Kullanıcları Sorunsalı
25 Haz. 2013, 23:28 barmyworm89
3268721 May. 2014, 12:57
tahadonmez -