Fotoğrafçılık Forumları
Pazarbeyin Gezme Sorunsalı
Yahu kendimi durduramıyorum..İki günlük tatilde 5 günden daha fazla yorulkuyorum..Sürekli gezme gezme gezme..Ama nereye kadar?
Pazarbeyin hatırına bi yardım?
vay anam vay dizimi vurdum masaya. uuyyyyyy....
Lazut emmi emme yükselmişsin sende.
emmi alcez tabi almayalımmı. teller epey düzelttiler dişleri.
Emmi şimdi bakınca bile ayaklarım yerden kesiliyor..
Hem yükseklik fobiniz olacak hemi de böyle yerler çıkacanız..
Bzaen kendimi tanımakta zorlanıyorum..
Pazaremmi oralara çıkarsa çöker orada kalır mazallah..Birde yaya çıkacak,,pöh yandın pzremmi o rakımı yüksek yerde sen..
Abi ona bi komplo kuralım mı..
ne edelkim edelim geldiğinizde onu oraya çıkartalım..
100 kiloluk tombişin kan ter içinde verdiği 10 kilo için hüngür hüngür ağladığı geliyor gözümün önüne de ..Puhahahaa
Bak birkenara yaz,,o çıkmaz oralara,kurnazlık yapacak zati..Sahile gitmem alem var diyecek,,oraya çıkmam yükseklik korkum var diyecek,, hem o uyuyor açık erazide bir taş dibinde hep, gündüz vakti hemide..Sırtlan varsa gelip yer onu orada keza bize iş çıkar sonra,derdini anlat millete..
Zayıf zayıf adamlar utanmıyorsunuz dimi bu tombiş ile alay etmeye. Ayıp ayıp.
Zayıf mayıf ama bu lazut, valla pire gibi taa oralara çıkıyor hep,, yaz veya karda kışta,,tek başına..Kafaya takmış seni çıkaracak o tepelere kurtuluş yok..
Okyanusunda gelmesi gerek aslında nasılsa pasportu yok,, ajandasında duruşma günüde yok zira..
Emmi ondan bi şey olmaz. Gelmez asla ve kata. Bırak onu. Ağzına alma bi daha adını.
Gelmez evet..Ganeferi bilem kapatmadan çıkıyor M2 yerden zira hep..,,patlatacak birgün orayı..
İlgili olabilecek konular
-
Nıkon 70-300vr&tamron 70-300vc Sorunsalı
29 Eki. 2014, 18:33 carpediem1302
0214929 Eki. 2014, 18:33
carpediem1302 -
Nikon D3100 Kullanıcları Sorunsalı
25 Haz. 2013, 23:28 barmyworm89
3268621 May. 2014, 12:57
tahadonmez -
-